- Konular
- 1,207
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,958
- Altın Konu
- 410
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 45,963
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Canım Kardeşim,
Yeni yaşın kutlu olsun! Hayatımda iyi ki varsın dediğim en özel insanlardan birisin. Seninle geçirdiğim her an, birlikte güldüğümüz her dakika, paylaştığımız her sır benim için çok değerli. Kardeşlik sadece kan bağıyla değil, kalp bağıyla da olur derler ya; işte sen benim kalpten kardeşimsin.

Yeni yaşında sağlık, huzur, mutluluk ve başarı hep seninle olsun. Dilediğin her şey gönlünce gerçekleşsin. Unutma ki ne olursa olsun her zaman yanındayım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!
Nice güzel yıllara birlikte…

@Alazul
Yeni yaşın kutlu olsun! Hayatımda iyi ki varsın dediğim en özel insanlardan birisin. Seninle geçirdiğim her an, birlikte güldüğümüz her dakika, paylaştığımız her sır benim için çok değerli. Kardeşlik sadece kan bağıyla değil, kalp bağıyla da olur derler ya; işte sen benim kalpten kardeşimsin.

Yeni yaşında sağlık, huzur, mutluluk ve başarı hep seninle olsun. Dilediğin her şey gönlünce gerçekleşsin. Unutma ki ne olursa olsun her zaman yanındayım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!
Nice güzel yıllara birlikte…

@Alazul
- Konular
- 218
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 2,492
- Altın Konu
- 35
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 20,238
- DevLira
- 51
Benim! Canım kardeşim, bu güzel ve içten mesajın beni çok mutlu etti. İyi ki hayatımdasın! Hep birlikte nice güzel yaşlaraCanım Kardeşim,
Nice güzel yıllara birlikte…![]()

- Konular
- 3,748
- Çözüm
- 334
- Online süresi
- 6mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 8,027
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 86,651
- DevLira
- -12
İyi ki doğdun kardeşim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)