Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Cevaplandı Ikarus v2 K Envantere Uyarlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aurovex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar.

Sunucuma IKARUS V2 Offline shop ekledim Bu konudaki, K Envanter Sistemi olarakta Hasan Fidan'ın sistemini kullanıyorum bu konudaki. İkisini birbirine uyarlamaya çalıştığımda envanterde olan itemler offline shop'a koyulabiliyor fakat k envanterdeki itemler offline shop'a koyulamıyor. Konu hakkında değerli yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Sorun kısmen çözülmüştür itemler sürükleyerek pazara konmaktadır fakat sağ tık ile koyulmamaktadır çözümü bulunursa konu altında güncelleme yapılacaktır.

uiikashop.py dosyasının içine girip

2 Yerde var ikisinede aynı şeyi yapıyoruz.

[CODE title="Arat"] if attachedType in (player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY, player.SLOT_TYPE_INVENTORY)[/CODE]

[CODE title="Değiştir"] if attachedType in (player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY, player.SLOT_TYPE_INVENTORY, player.SLOT_TYPE_UPGRADE_ITEMS_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_SKILL_BOOK_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_BOX_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_EFSUN_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_CICEK_INVENTORY):[/CODE]
Sorun kısmen çözülmüştür itemler sürükleyerek pazara konmaktadır fakat sağ tık ile koyulmamaktadır çözümü bulunursa konu altında güncelleme yapılacaktır.

uiikashop.py dosyasının içine girip

2 Yerde var ikisinede aynı şeyi yapıyoruz.

[CODE title="Arat"] if attachedType in (player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY, player.SLOT_TYPE_INVENTORY)[/CODE]

[CODE title="Değiştir"] if attachedType in (player.SLOT_TYPE_DRAGON_SOUL_INVENTORY, player.SLOT_TYPE_INVENTORY, player.SLOT_TYPE_UPGRADE_ITEMS_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_SKILL_BOOK_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_STONE_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_BOX_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_EFSUN_INVENTORY,player.SLOT_TYPE_CICEK_INVENTORY):[/CODE]

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri