- Konular
- 2
- Online süresi
- 20h 29m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 Sunucusu Yetkili Alımları Başladı
2 yıldır üzerinde titizlikle çalıştığımız ve büyük bir emekle geliştirdiğimiz XXX adlı filesimizi hayata geçirme zamanı geldi. 1-99 seviye aralığında, zorlu ve emek odaklı bir oyun deneyimi sunacak olan sunucumuzda, pek çok yenilik ve detaylı sistem yer alıyor.
Bu kapsamda, sunucumuzun yönetim ve denetim süreçlerinde görev alacak güçlü bir ekip kurmak istiyoruz. GM, Coma ve benzeri yetkili pozisyonlarında görev almak isteyen, sorumluluk sahibi ve tecrübeli arkadaşların başvurularını bekliyoruz.
Aradığımız temel nitelikler:
Başvuru ve iletişim için:
Discord: kaihiwatarihype
Bu alımlarla birlikte sadece bir ekip değil, aynı zamanda sunucunun başarısında söz sahibi olacak bir topluluk liderliği inşa etmeyi hedefliyoruz.
Başvurular değerlendirilip uygun adaylarla iletişime geçilecektir.
2 yıldır üzerinde titizlikle çalıştığımız ve büyük bir emekle geliştirdiğimiz XXX adlı filesimizi hayata geçirme zamanı geldi. 1-99 seviye aralığında, zorlu ve emek odaklı bir oyun deneyimi sunacak olan sunucumuzda, pek çok yenilik ve detaylı sistem yer alıyor.
Bu kapsamda, sunucumuzun yönetim ve denetim süreçlerinde görev alacak güçlü bir ekip kurmak istiyoruz. GM, Coma ve benzeri yetkili pozisyonlarında görev almak isteyen, sorumluluk sahibi ve tecrübeli arkadaşların başvurularını bekliyoruz.
Aradığımız temel nitelikler:
- Metin2 sunucularında yönetim tecrübesi
- Sorumluluk bilinci ve takım çalışmasına yatkınlık
- Oyun içi ve topluluk yönetiminde disiplinli yaklaşım
- Günlük aktiflik ve iletişime açıklık
Başvuru ve iletişim için:
Discord: kaihiwatarihype
Bu alımlarla birlikte sadece bir ekip değil, aynı zamanda sunucunun başarısında söz sahibi olacak bir topluluk liderliği inşa etmeyi hedefliyoruz.
Başvurular değerlendirilip uygun adaylarla iletişime geçilecektir.
- Konular
- 78
- Online süresi
- 5d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 3,313
- DevLira
- 12
Selamun aleyküm discord.gg/metin2hanesi sunucumuzdan da rahatlıkla bulabilirsiniz buyrun efendim
- Konular
- 2
- Online süresi
- 20h 29m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 3
+
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)