bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Tek soru konu içerisinde arkadaşlar Teşekküler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KEZOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 148

KEZOM

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
1d 1h
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
314
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sıfırdan başlayacağım kodlama bilgim yok en son 34k files düzenliyordum sene 2014'te silah eklemedir çıkarmadır drop ayarıdır src üzeri copy paste yap basit şeyleri ekle kaldır gibi basit şeyleri biliyorum. Ama kendim belirli bir süre evde bulanacağım için komple öğrenmek ve sıfırdan başlamak istiyorum. Size tek bir sorum olacak zorluk çekmeyeceğim şekilde ilerlemek istiyorum sorum şu ;
Mainline mi ? MartySama mı ? yararıma olur teşekkürlerimi sunarım kolay gelsin.

mainline de herkes calışamaz fakat martysama 4.9 da calışıp kavramı anlıyabilirsin veya 5.2 üstü kod yapısı değişik o yüzden zorlanırsın dostum

mainline de herkes calışamaz fakat martysama 4.9 da calışıp kavramı anlıyabilirsin veya 5.2 üstü kod yapısı değişik o yüzden zorlanırsın dostum
teşekkür ederim hocam 4.9 ve 5.2 diye tabir ettiğiniz alt yapı hangisi forumda paylaşılmış var mı tavsiye ettiğiniz

teşekkür ederim hocam 4.9 ve 5.2 diye tabir ettiğiniz alt yapı hangisi forumda paylaşılmış var mı tavsiye ettiğiniz
tavsiye edebileceğim bir alt yapı yok şöyle ki eğer alışmak için çalışacaksan hic fark etmez bitanesini kullan

tavsiye edebileceğim bir alt yapı yok şöyle ki eğer alışmak için çalışacaksan hic fark etmez bitanesini kullan
peki son soru hocam kusura bakmayın 4.9 mu 5.2 mi ? ona göre başlayacağım

Soru2: Legendv4 martysama biri 5.4 diyor biri 4.9 ben anlamıyorum onu anlamıyorum o hangi sürüm veya tavsiye eder misiniz ? Gözüme altyapı olarak tek çarpan o oldu ondan dolayı direk bunu sordum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri