En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
buldum sonunda evet official olmayabilir ama en yakınıÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
enjoy![]()
buldum sonunda evet official olmayabilir ama en yakınıÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
enjoy![]()
buldum sonunda evet official olmayabilir ama en yakını
Paylaşılan owsap fileslara bakabilirsiniz bunun dışında metin2 kaynakları 2014’te sızdı bu yüzden bu tarihten sonra paylaşılan hiç bir dosya official olamaz ancak benzetilebilir.Elinde official güncel mob_drop_item.txt olan varmı
Sonradan yeni versiyonlarda gelen güncellemeleri "official unpack" başlığı altında paylaşıyorlar hocam, örneğin m2dev'de. Bunlar official sayılmaz mı?Paylaşılan owsap fileslara bakabilirsiniz bunun dışında metin2 kaynakları 2014’te sızdı bu yüzden bu tarihten sonra paylaşılan hiç bir dosya official olamaz ancak benzetilebilir.
mob drop item server dosyası, unpack edilenler client dosyaları çünkü server sonrasında tekrar sızmadı, clientta olmayan bir bilgiyi unpack edemezlerSonradan yeni versiyonlarda gelen güncellemeleri "official unpack" başlığı altında paylaşıyorlar hocam, örneğin m2dev'de. Bunlar official sayılmaz mı?

Pardon ben item_proto/mob_proto sanmıştım yanlış görmüşüm, haklısınız teşekkür ederimmob drop item server dosyası, unpack edilenler client dosyaları çünkü server sonrasında tekrar sızmadı, clientta olmayan bir bilgiyi unpack edemezler![]()