emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

R&K nickli arkadaştan şikayetciyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan classone45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 668
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

R&K​

ismi ramazan sanırım arkadaşla sistem konusunda anlaştık başta hızlı hızlı cevaplar verdi parayı peşin yolladım sonra 3 sistemi ekleyemedim dedi ekleyemediği sistemler en sistem denilcek sistemler neyse sonra 1000 tl iade anlastık diğerlerini yaptı sandım test ettiğimde yazdığım 5 şeyi yapmamış ve diğer sistemlerdede sorunlar vardı 2 gündür yazıyorum cevap vermiyordu bugün küfür edip engelledi gereği yapılsın lütfen.

https://forum.turkmmo.com/uye/2323595-r-k/
@R&K

6. ve 7. Efsun Eklenecek ❌
Profil Gösterme Onaylı
Kostüm Gizleme Butonlu (Kostüm - Saç - Silah Fişi)
Giymeli Efekt Sistemi Zırh El (Zırh yokken çalışacak) ❌
Ep Kuponu Kullanıldığında Anlık Güncellenmiyor Düzeltilcek ❌
Npc'den İtem ile İtem Alma ❌
Chat Üstü Emoji Sistemi
Npc Slot Arttırılcak
Renkli Rank Sistemi ( nickin yanına istediğini yazma ) ❌

Son düzenleme:
ben kendisine gereken hizmeti verdim yapmadıklarıma ise iade edeceğimi belirttim ama kendisi benim onun çöp dosyaları ile 2 gün uğraşmama rağmen bana cüzzi bir miktarda fiyat çıkartıp kafsına göre iade istedi ben bu iadeyi de yapmayacağım açtığı konuyu okumayı bile gereksiz buluyorum

ben kendisine gereken hizmeti verdim yapmadıklarıma ise iade edeceğimi belirttim ama kendisi benim onun çöp dosyaları ile 2 gün uğraşmama rağmen bana cüzzi bir miktarda fiyat çıkartıp kafsına göre iade istedi ben bu iadeyi de yapmayacağım açtığı konuyu okumayı bile gereksiz buluyorum
gereken hizmet dediğin ne ben sana sorunları iletiyorum sen bana 5 saatte 1 mesaj atıyorsun parayı alırken anında cevap yazıyordun 9 parça şeyden 4 tanesini yaptın ki yaptıklarında diğerlerine göre daha basit olan şeyler sana başta iade fiyatı bile söylemedim sana sordum 1000 tl dedin laf etmedim ki buda adil bir iade değil ona rağmen bir şey demedim ama diğerlerini eksiksiz yapmamışsın ve sorunları ilettiğimde yardımcıda olmadın diğer sistemleri tamamlamamışsın bile bana söylediğine göre ep sorunu ve npc de item alma sisteminide yapmış olman lazımdı ama onlarda yok bende müsaitliğin yoksa senden para iademi istedim ve sen küfür edip engelledin benim sana kötü bir şey yazmama anlaşmaya çalışmama rağmen birde gelmiş hala saygısızca konuşuyorsun her şey attığım sslerde kanıtlı gözüküyor zaten

@admin @Tunga @AsiLZade @ShineSun

Son düzenleme:
@classone45 : İlk anlaşmanızda eklenecek sistemler hangi sistemlerdi eklendi / eklenmedi şeklinde ilettiniz. Eklenen ve sorunlu dediğiniz sistemler hangileridir tarafımıza ilettiniz.

@R&K : Kişinin sizle olan anlaşmasında istenilen sistemler neden eklenmedi bunların eklenmesi ve eklenen sistemlerin sorunları çözülmesi gerekiyor?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri