PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Game Visual Studio 2022 - hot reload hk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agora Metin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

Agora Metin2

Level 7
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
TM Üye
Konular
129
Çözüm
86
Online süresi
2mo 11d
Reaksiyon Skoru
1,291
Altın Konu
1
Başarım Puanı
258
MmoLira
1,904
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar,

game'i vs2022'de compile edip local windows debugger ile başlatmada sorun yaşamıyorum fakat değişiklikler için hot reload yapmak istediğimde her seferinde aşağıdaki hatayı alıyorum:

error C1092 : Edit and Continue does not support changes to data types; build requiredProject : ❌ error ❌ : Build errors occurred.

Data type değiştirmeme rağmen(yaptığım değişiklik yalnızca sys_log'da yazılan string'i güncellemek) yine de aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilecek var mıdır?

Teşekkürler.

Hot reload ile data type değiştirme ile ilgili bazı kısıtlamalar var ve function return type dışındaki değişiklikler bellekte büyük değişikliklere sebebiyet vereceği için genelde desteklemiyor.

Hot reload ile data type değiştirme ile ilgili bazı kısıtlamalar var ve function return type dışındaki değişiklikler bellekte büyük değişikliklere sebebiyet vereceği için genelde desteklemiyor.
Evet evet bunun farkındayım ama data type değiştirilmediği halde en ufak değişiklik için hot reload yapılmaya izin vermiyor şu an.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri