HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim. İyi kullanımlar.Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim. Kaynak ve vt için teşekkürler. Direk git hesabıma eklediğim için vt eklememiştim. İyi oldu.Paylaşım için teşekkürler, konuya kaynak ve vt eklenmiştir.
Madem söküyorsun söyleseydin bende sökmeseydim pack kısmındayken bu yapılmazMerhabalar,
Owsap filesten sökülmüş. İyi kullanımlar.
Not: Sistemde element sistemi tanımlı ENABLE_ELEMENT_ADD ile ilgili hata alırsanız. Tüm her yerde ENABLE_ELEMENT_ADD le ilgili olan yerleri ister kapatın ister silin. Ya da o sistemi de ekleyin. Zaman bulursam yakın zamanda onu da paylaşırım. Ha birde unutmadan aşağıda resimde gördüğünüz gibi İngilizce, artık Türkçeleştirmesi de size ait.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 146382
Biliyorum for ya da alıntı vermeden diğer forumlar da da paylaşılacak ama neyse önemli değil.
Eline sağlık canoV1 ide ben söküp paylaşmıştım. Bi an hevese geldim bunuda söktüm v2 olarak paylaşayım diyeMadem söküyorsun söyleseydin bende sökmeseydim pack kısmındayken bu yapılmazEline sağlık cano

Daha çift butonlu olanıda sökücem v3 diye hahaah. Güle güle kullan canom

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)