Stabil Olmayan EntityList Yapısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hleas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 188

hleas

Level 1
Konular
3
Online süresi
1d 3h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 3 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
309
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Warspear Online adlı bir oyunda offsetleri bulmaya çalışıyorum, ancak ne LocalPlayer'ı ne de EntityList'i tespit edebildim.

Şu anki yöntemim, mob’ların can (health) değerini takip etmek üzerine kurulu. Bir mob’un mevcut can değerini bulabiliyorum, ardından bu değerin bağlı olduğu statik adresi tespit ediyorum. Offsetleri kaldırıp Cheat Engine’in "Dissect Data/Structures" özelliğiyle bu adresi inceliyorum.

Pointer offsetlerini takip ettiğimde, sadece o belirli mob’un yapısına ulaşıyorum — haritada aynı özelliklere sahip başka mob’lar olsa da, bu adreste sadece tek bir mob’un verileri görünüyor.
Birkaç farklı deneme yaptım — örneğin, mob’u öldürdükten sonra bu adresin başka bir mob’u temsil edip etmediğini merak ettim, ancak durum böyle değilmiş. Mob öldüğünde, bu adresteki tüm değerler “???” oluyor — yani bellekten siliniyor ya da geçersiz hale geliyor.

Daha sonra Cheat Engine’de farklı bir statik adres tarama yöntemi denedim ve farklı bir bellek adresine ulaştım. Bu yeni adreste Dissect Data/Structures kullandığımda, üç farklı can değeri gördüm — ve bu üçü de haritadaki bir mob’un canıyla eşleşiyordu. Fakat bu değerlerin offsetlerini hesapladığımda tutarsızlık vardı. Örneğin bir tanesi +348 offset’ine sahipti, ama diğerleri tamamen farklı offset değerleriyle gösteriliyordu. Üçünün de aynı mob’un canına ait olduğunu doğruladım.

Şu an bu oyunda EntityList ve LocalPlayer adreslerini nasıl doğru şekilde bulabileceğimi çözmeye çalışıyorum.
Bu oyunda nasıl bir mantık kullanılmış olabilir? Yardımcı olmak isteyen veya yön gösterebilecek biri var mı?

TLDR; EntityList buluyorum fakat entitylistte aynı değere ait bulduğum tüm offset aynı mobun can değerine ait ve offset aralığı aynı değil 1.offset +348 2. offset +690 gibi ve sadece 3 tane offset var fakat haritada daha fazla mob var, bazı kaynaklarda RTTI (Run time type info) bir şey gördüm fakat hakkında çok fazla detay bulamadım.

Edit: 1 Offset buluyorum ve offsete gittiğimde haritada daha fazla mob olmasına rağmen, 4 tane mob bulunuyor fakat sadece hp değerleri var diğer x,y,z değerlerini bulamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)