Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

65-250 Server Files Stabil

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

admin_panel.sh: python3.9: not found
hatasi alıyorum yüklediğime rağmen
cd /usr/home/main admin_panel.py gir ve oradaki python 3.x i

makinanda pkg info yaparak hangi python sürümü kurulu ise onunla değiştir genelde 3.7 2.7 3.8 gibi sürümler yüklü oluyor.
bunlarda çözüm olmadı ise pkg install python 3 komutunu çalıştır y y y y dierek kurulumu gerçekleştir. start alacaktır.

hocam srcleri gmake yapıyorum derleme tamamlandı diyor fakat game db dosyaları yok gelmiyor dosya konumuna yardımcı olurmusunuz

failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES)
failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES)
failed, retrying in 5 secondsSuccess HOTBACKUP
aldığım hata

Paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık

Dostum Piya2 Derken Oğuzun Projesimi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 0, Misafir: 3)