Kaynak ikonu

ddos saldırı engeli - ddos attack prevention 2025-06-03

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgurbet1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkür ederim fakat anlatımda eksik var bu şekilde build almaz.

HATA:1
C++:
CInputDB:Process(LPDESC, const void*, int, int&)':input_db.cpp:2678:7: error: 'g_unknownHeaderBan' was not declared in this scope   if (g_unknownHeaderBan.count(ip) && g_unknownHeaderBan[ip] > now) {
Hatayı std::map<std::string, time_t> g_unknownHeaderBan; ekleyerek çözdüm.

HATA:2
C++:
input_udp.cpp: In member function 'virtual bool CInputUDP:Process(LPDESC, const void*, int, int&)':input_udp.cpp:231:4: error: 'g_unknownHeaderCount' was not declared in this scope    g_unknownHeaderCount[ip]++;
Hatayı std::map<std::string, int> g_unknownHeaderCount; ekleyerek çözdüm.

HATA:3
C++:
input_udp.cpp: In member function 'virtual bool CInputUDPProcess(LPDESC, const void*, int, int&)':input_udp.cpp:233:36: error: 'UNKNOWN_HEADER_MAX_COUNT' was not declared in this scope    if (g_unknownHeaderCount[ip] >= UNKNOWN_HEADER_MAX_COUNT) {
Hatayı input.h dosyasına
C++:
#define UNKNOWN_HEADER_MAX_COUNT 5
ekleyerek çözdüm.

HATA:4
C++:
input.cpp: In member function 'virtual bool CInputProcessor:Process(LPDESC, const void*, int, int&)':input.cpp:112:40: error: 'UNKNOWN_HEADER_BAN_DURATION' was not declared in this scope     g_unknownHeaderBan[ip] = time(0) + UNKNOWN_HEADER_BAN_DURATION;
Hatayı input.h dosyasına
C++:
#define UNKNOWN_HEADER_BAN_DURATION 600
ekleyerek çözdüm.

Yanlışım varsa düzeltin teşekkür ederim tekrar

Son düzenleme:
define.h vardı zaten bunların hepsi orda vardi error gelmemesi lazım sende hata var

define.h vardı zaten bunların hepsi orda vardi error gelmemesi lazım sende hata var
Şimdi siz yazınca baktım evet varmış dosyayı neden açmamışım dalgınlık Bu şekilde hata vermez doğrudur teşekkür ederim tekrar paylaşım için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)