romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ddos saldırı engeli - ddos attack prevention 2025-06-03

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgurbet1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Emeğine Saglık Dostum Fakat Bu Tür Koruma Olaylarını Direk Firmaya Bıraksak Daha İyi Bence

Ekli dosyayı görüntüle 145385
herkesin parası yok firma ismi vermek istemiyorum +20.000 tl istiyor sadece saldırı korunması için benimkide sorunu tamamiyle çözmez zaten sadece küçük bi engel

herkesin parası yok firma ismi vermek istemiyorum +20.000 tl istiyor sadece saldırı korunması için benimkide sorunu tamamiyle çözmez zaten sadece küçük bi engel
Benzer bir yorum yapacaktım bende, bu gibi saldırıları sunucu seviyesinde engellemek daha önemli, paylaşım için teşekkürler :)

elinize sağlık hocam köylüleri uzak tutacak mantıkta yazmışsınız, oyunuyla rekabet edemeyen böyle köylü kurnazı hareketlere başvuruyor piyasada gördüğümüz. inşallah layer 4 saldırıları vsleri de çözecek bir babayiğit çıkar

Konumdaki bazı arkadaşlar firewall kurarak engelleyebilirsiniz demişti ancak o iş öyle olmuyor tcp göndererek tcp şişiriyor ve sysser syslog doluyor ve haliyle saldırı çoklu paket atıldığında aklınıza gelebilecek her türlü çökme ve sorunlar gün yüzüne çıkıyordu.

@mgurbet1998 Teşekkür ediyorum kardeşim eline koluna sağlık ayrıca konuyla ilgilendiğin içinde minettarım

Elinize sağlık teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri