HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Envanteri şifre ile kilitlediğinizde tüm pick, use, drop tarzı eylemler client tarafından engellenir.
- Sunucu tarafında da aynı şekilde engeller bulunmakta.
- Şifre min 4, max 8 hane sayıdan oluşabilir ve değiştirilebilir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eline sağlık Emirim. Arkadaşımızın dediği gibi bir geliştirme bence güzel olacaktır. Ben de arkadaşlarımın çarına girip farm atan biriyim.
İşlevsel, fakat pick engellenmese mesela birisi boşta ki çarına başkasına farmlaması için verebilse ve sadece farmı alabilse yeni bir mekanik oluşturabilir.
İtem bazlı bi kilitlemeden ziyade envanterin tamamı kilitleniyor, dediğin mantık büyük ihtimalle kilitlendikten sonra gelen eşyaların kilitli olmaması. Güzel bir mantık geliştirilebilir bu şekilde.İşlevsel, fakat pick engellenmese mesela birisi boşta ki çarına başkasına farmlaması için verebilse ve sadece farmı alabilse yeni bir mekanik oluşturabilir.
Eline sağlık Emirim. Arkadaşımızın dediği gibi bir geliştirme bence güzel olacaktır. Ben de arkadaşlarımın çarına girip farm atan biriyim.
Teşekkürler, ilerleyen günlerde getireceğim güncellemeyiEline sağlık Emirim. Arkadaşımızın dediği gibi bir geliştirme bence güzel olacaktır. Ben de arkadaşlarımın çarına girip farm atan biriyim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)