HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
oraları geçtim ben o leveli atladımda sorun şu client build aldıktan sonra çıkan exe ile oyuna giremiyorsun pattern vesaire dosyalar eksik . VE şöyle bir saçmalık var . root ve locali kapatabiliyorum diğerleri ne açılıyor ne kapanıyortamam demen lazım o server seçme yerinden seçip sonra normal dosyalarda lisans var start versende açılamz bneim attığım dosyaları kullan yapacksan
++ olarak exe değişince bu hatayı vermesi ama exe değişmeden eski clientle bu hatayı vermemesi de ayrı bir olay gece baştan başlayacam bakalım çözeriztamam demen lazım o server seçme yerinden seçip sonra normal dosyalarda lisans var start versende açılamz bneim attığım dosyaları kullan yapacksan
keyler değişiyor ya hani olay bu++ olarak exe değişince bu hatayı vermesi ama exe değişmeden eski clientle bu hatayı vermemesi de ayrı bir olay gece baştan başlayacam bakalım çözeriz
aynı keyler rootu açıyor localeyi açıyor diğerlerini açmıyor . her dosya için ayrı bir key yazmadıysa açması gerekiyorkeyler değişiyor ya hani olay bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)