Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OWSAP v6.2.6 SF

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Baldwon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 281
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
  • Etiketler Etiketler
    owsap v6.2.6 sf
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

VDI

birader marty 5.8 den externleri çekin sqllerde içinde varmış bi tane freebsd kurun sizi doğuran ananın babanın hatrına bu ne herkes bsd felan istemiş 2 tane database oluşturup sqlleri okutcanız la çok mu zor
hocam lütfen yanlış anlama ama mesela ben sadece zevk için kurup iki üç şey ekleyip takılmak için kuruyorum genelde bsd veya mysql olsa fena olmazmı sonuç olarak benim gibi bazı arkadaşlarında yeteri kadar bilgisi yok

hocam lütfen yanlış anlama ama mesela ben sadece zevk için kurup iki üç şey ekleyip takılmak için kuruyorum genelde bsd veya mysql olsa fena olmazmı sonuç olarak benim gibi bazı arkadaşlarında yeteri kadar bilgisi yok
aynen ben 12.2'ye kurdum ama baya eksik var. mysql zor bela ayarladım. fakat bu sefer game ve db olmadığı için oyuna giremiyorum. eski 5.0dbsini uyumsuz. (12.2 x64) build alamıyorum. Clang++ 15 yok. anlayan biri sevabına sunu derleyip toplaması ve oyunu açılabilir hale getirmesi lazım.

aynen ben 12.2'ye kurdum ama baya eksik var. mysql zor bela ayarladım. fakat bu sefer game ve db olmadığı için oyuna giremiyorum. eski 5.0dbsini uyumsuz. (12.2 x64) build alamıyorum. Clang++ 15 yok. anlayan biri sevabına sunu derleyip toplaması ve oyunu açılabilir hale getirmesi lazım.
evet hayrına birisi yapabilirse güzel olur gerçekten

clang++15 yazan yerleri clang++ ile değiştirip denedinmi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri