HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mysql var bu aradafreebsdsi olsa kaç yazar olmasa ne6.2.4 e sahip olan varsa 6.2.6 yı da çalıştırıp bir şekilde sorunsuz giriş yaparlar bunlar halledilir küçük değersiz şeyler için fazla endişeleniyorsun ha mysql yokmuş k envanter ve offlineshop yokmuş bilmem ne xd satış konundaki filesler paylaşılınca ve elinde başkasının malını satacak bir şey kalmayınca senin bu haller olur gibi
![]()
DWZABIDQWKMDAOBSNDASKDASMKASLFNAOGJLSKMFSJDLF KRAL EVİ GÜMLETTİM YA ALEMSİND ABHDQWNDASDALSDABoş yapıyorsun mistikAPTAL
25 euroluk üyeliklerden alınan asıl dosyalar bunlarfreebsd sini bul aç bakalım oyunu k envanter ve offlineshop var mı görelim ?
Ekli dosyayı görüntüle 145085
bide aptalı büyük yazmış zdjhlasjhldashjd paylaşıldı files çıldırsın dursun şimdi o arkadaşDWZABIDQWKMDAOBSNDASKDASMKASLFNAOGJLSKMFSJDLF KRAL EVİ GÜMLETTİM YA ALEMSİND ABHDQWNDASDALSDA

Adam emek hırsızlığıyla gurur duyuyor ya brocan böylesini ilk defa görüyombide aptalı büyük yazmış zdjhlasjhldashjd paylaşıldı files çıldırsın dursun şimdi o arkadaş![]()
adamsın kralAdam emek hırsızlığıyla gurur duyuyor ya brocan bedavadan owsapın fileside leaklettirdi : D

ek olarak arkadaşın bahsettiği offlineshop ve k envanterini sökmek isteyenler
Official 1-120 Server Files | Yohara Atı | Official Belt İnventory |
aratıp bulsun link vermiyecem filesi bulup oradan sökebilirler arkadaş şimdi biraz daha kıvranmaya devam etsin ben çay alıp geliyorum xddd
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)