ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba 1-1.5 haftadır deniyorum en iyisi farm bot ile rota oluşturup o mapte kasmak ama çar sonunda elbet ban yiyor ben şöyle yapıyorum 1 temiz çar açtım ona hileli hesaplardan güzel itemler + basmalar biriktiriyorum düşen yangları aktarıyorum onda güzel bir birikim yapınca onu kasıcam çok göze batmadan güzel itemlerle dizip hilesiz kasıcam hile ilede ihtiyacım olan + basmalar vs toplayıp kasıp satıcam yada kullanıcambanada yazarmısınız ne kullanmalıyım hangi configle ?
ticaret banları da oluyor dikkat etMerhaba 1-1.5 haftadır deniyorum en iyisi farm bot ile rota oluşturup o mapte kasmak ama çar sonunda elbet ban yiyor ben şöyle yapıyorum 1 temiz çar açtım ona hileli hesaplardan güzel itemler + basmalar biriktiriyorum düşen yangları aktarıyorum onda güzel bir birikim yapınca onu kasıcam çok göze batmadan güzel itemlerle dizip hilesiz kasıcam hile ilede ihtiyacım olan + basmalar vs toplayıp kasıp satıcam yada kullanıcam