Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Antrum2 1-99 Orta Emek Yapısıyla 13 Haziran Cuma 21:00 'da açılıyor. | Legal satış imkanı | Sıralama Ödülleri ve daha fazlası Antrum2'de

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler
Antrum2
Antrum2 metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. Antrum2 kayıt ol ve Antrum2 indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı 199, Zorluğu zor, Server Tipi trtipi olarak belirlenmiştir. Antrum2 metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. Antrum2 açılış tarihi 2025-06-13, bir an önce Antrum2 pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Oyunumuzun içerisinde bulunan av görevleri sistemi ile alakalı bilgilendirme;

📘 Av Görevleri Sistemi Nedir?

Av Görevleri Sistemi, oyuncunun seviye ilerleyişine paralel olarak çeşitli yaratıkları avlamasını isteyen, her 10 seviyede bir özel ödül kazandıran, takip ve yönetim penceresi bulunan gelişmiş bir görev sistemidir.

🔢 Av Görevi Seviyeleri

Başlangıç Seviyesi: 1. seviye
Bitiş Seviyesi: 90. seviye
Adım Sayısı: 10 seviye aralıklarla toplam 90 görev aşaması (10, 20, 30, ..., 90 seviyelerinde özel görevler)
Her aşama, oyuncuya belirli bir yaratık grubunu veya türünü avlama görevi verir.
Her 10 seviye aralıklar belirli bonuslar alacaksınız. ( 10, 20, 30, .... 90 )

🎯 Görev Mantığı

Her görev belirli sayıda yaratık kesilmesini ister. Görevler genellikle aşağıdaki kriterlere göre yapılandırılır:
Oyuncunun seviyesine uygun yaratıklar seçilir.
Her görev tamamlandığında sıradaki aşama kilidi açılır (örn. 20. seviye görevi tamamlanmadan 30. seviyedeki görev aktifleşmez).
Görevler sistem üzerinden iptal edilemez, yalnızca tamamlanarak bir sonraki aşamaya geçilir.

Güncel ++

Güncel ++

Güncel ++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri