- Konular
- 726
- Online süresi
- 1ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 302
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 195
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 15,064
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Oyunumuzun içerisinde bulunan av görevleri sistemi ile alakalı bilgilendirme;
Av Görevleri Sistemi Nedir?
Av Görevleri Sistemi, oyuncunun seviye ilerleyişine paralel olarak çeşitli yaratıkları avlamasını isteyen, her 10 seviyede bir özel ödül kazandıran, takip ve yönetim penceresi bulunan gelişmiş bir görev sistemidir.
Av Görevi Seviyeleri
Başlangıç Seviyesi: 1. seviye
Bitiş Seviyesi: 90. seviye
Adım Sayısı: 10 seviye aralıklarla toplam 90 görev aşaması (10, 20, 30, ..., 90 seviyelerinde özel görevler)
Her aşama, oyuncuya belirli bir yaratık grubunu veya türünü avlama görevi verir.
Her 10 seviye aralıklar belirli bonuslar alacaksınız. ( 10, 20, 30, .... 90 )
Görev Mantığı
Her görev belirli sayıda yaratık kesilmesini ister. Görevler genellikle aşağıdaki kriterlere göre yapılandırılır:
Oyuncunun seviyesine uygun yaratıklar seçilir.
Her görev tamamlandığında sıradaki aşama kilidi açılır (örn. 20. seviye görevi tamamlanmadan 30. seviyedeki görev aktifleşmez).
Görevler sistem üzerinden iptal edilemez, yalnızca tamamlanarak bir sonraki aşamaya geçilir.
Av Görevleri Sistemi, oyuncunun seviye ilerleyişine paralel olarak çeşitli yaratıkları avlamasını isteyen, her 10 seviyede bir özel ödül kazandıran, takip ve yönetim penceresi bulunan gelişmiş bir görev sistemidir.
Başlangıç Seviyesi: 1. seviye
Bitiş Seviyesi: 90. seviye
Adım Sayısı: 10 seviye aralıklarla toplam 90 görev aşaması (10, 20, 30, ..., 90 seviyelerinde özel görevler)
Her aşama, oyuncuya belirli bir yaratık grubunu veya türünü avlama görevi verir.
Her 10 seviye aralıklar belirli bonuslar alacaksınız. ( 10, 20, 30, .... 90 )
Her görev belirli sayıda yaratık kesilmesini ister. Görevler genellikle aşağıdaki kriterlere göre yapılandırılır:
Oyuncunun seviyesine uygun yaratıklar seçilir.
Her görev tamamlandığında sıradaki aşama kilidi açılır (örn. 20. seviye görevi tamamlanmadan 30. seviyedeki görev aktifleşmez).
Görevler sistem üzerinden iptal edilemez, yalnızca tamamlanarak bir sonraki aşamaya geçilir.
- Konular
- 726
- Online süresi
- 1ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 302
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 195
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 15,064
- DevLira
- 9
Güncel ++
- Konular
- 726
- Online süresi
- 1ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 302
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 195
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 15,064
- DevLira
- 9
Güncel ++
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)