romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Başlangıçta sol üste giden drop sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coderbyisotcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 114

coderbyisotcu

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
25
Çözüm
1
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
Başarım Puanı
86
MmoLira
3,184
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

panel üzerinden drop eklediğimde herhangi bir sorun olmuyor, droplar düzgün şekilde geliyor. ancak navicat üzerinden design table" ile drop eklediğimde, site üzerinden hesap oluşturulduğunda bu drop etkileri sol üste gelmiyor. buna karşın, navicat üzerinden yeni bir hesap açıldığında droplar doğru şekilde geliyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

panel üzerinden drop eklediğimde herhangi bir sorun olmuyor, droplar düzgün şekilde geliyor. ancak navicat üzerinden design table" ile drop eklediğimde, site üzerinden hesap oluşturulduğunda bu drop etkileri sol üste gelmiyor. buna karşın, navicat üzerinden yeni bir hesap açıldığında droplar doğru şekilde geliyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Account tablosunda bu bonus kolonları var, panelden kullanıcı oluştururken kullanılan sorguda bu değerler setleniyor olabilir, design table ile eklemekten kastınız nedir tam olarak? Eğer kolonlara default değer olarak bugün +365 gibi bir tanımlama yaparsanız ve panelden oluştururken bu kolonları setlemiyorsanız otomatik olarak gelecektir bonuslar

Account tablosunda bu bonus kolonları var, panelden kullanıcı oluştururken kullanılan sorguda bu değerler setleniyor olabilir, design table ile eklemekten kastınız nedir tam olarak? Eğer kolonlara default değer olarak bugün +365 gibi bir tanımlama yaparsanız ve panelden oluştururken bu kolonları setlemiyorsanız otomatik olarak gelecektir bonuslar
şu kısımdan bahsediyorum. buradan tarihleri giriyorum fakat site üzerinden kayıt oluyorum droplar gelmiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    18.4 KB · Görüntüleme: 0
şu kısımdan bahsediyorum. buradan tarihleri giriyorum fakat site üzerinden kayıt oluyorum droplar gelmiyor.
Site üzerinden kayıt olurken atılan sql’i kontrol edin orada bu alanlar dolduruluyor olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri