Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

✨ 🔥P2W Olmayan Tek Server ShineMt2 Yenilenmiş Altyapısıyla 23 Mayıs Cuma günü 21:00'da Açılıyor! Detaylar İçeride...🔥 ✨

ShineMt2
ShineMt2 metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. ShineMt2 kayıt ol ve ShineMt2 indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı 1120, Zorluğu orta, Server Tipi diger olarak belirlenmiştir. ShineMt2 metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. ShineMt2 açılış tarihi 2025-05-23, bir an önce ShineMt2 pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şu Ana Kadar Oynadığınız 1-120 - 55-120 - 1-105 Leri Unutun Dostlar . Alt Yapısı, Yetkilileri, Yenilikleriyle Professional Olan Bir Sunucu Düşünün
İşte O Sunucu Burası . Mükemmel Bir Sunucu Geliyor Hazır Olun . 23.05.2025 - 21:00 Not : By General

Beta süreçleri vs. bir tık fazla beklentideydim ki maalesef girince çok üzüldüm. Umarım daha iyisini başarabilirsiniz. Hayırlısı olsun

Ömrü Kısa Oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri