Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bonuslara karaktere işliyor efsunları değişiyor ama bonuslar item üzerinde görünmüyor
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet reis saç kostümleri de aynı şekilde görünmüyor ama bonuslar işliyor dosyayı deneyeceğim teşekkürlerAynı sorun muhtemelen saç için de mevcut. Bu dosyayı deneyebilir misin ?
Denedikten sonra geri dönüş bekliyorum. Lorenzonun paylaştığı fileste de aynı problemi yaşamıştım bu şekilde çözüme ulaştırdım. Sorunun kaynağı farklı olabilir emin değilim umarım sorununuz çözülür.Evet reis saç kostümleri de aynı şekilde görünmüyor ama bonuslar işliyor dosyayı deneyeceğim teşekkürler
Reis sen adamsın çok teşekkür ediyorum sorun çözüldüDenedikten sonra geri dönüş bekliyorum. Lorenzonun paylaştığı fileste de aynı problemi yaşamıştım bu şekilde çözüme ulaştırdım. Sorunun kaynağı farklı olabilir emin değilim umarım sorununuz çözülür.
Rica ederim. Sorununu çözebildiğimize sevindim.Reis sen adamsın çok teşekkür ediyorum sorun çözüldü