ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Genel Bakış Tablosu| Özellik | Singleplayer | Multiplayer (Official/Private Server) |
|---|---|---|
| Oyuncu Sayısı | 1 (veya Co-op ile 2 kişi) | 2+ (genelde 10-70 arası) |
| Sunucu Gereksinimi | Yok | Gerekli (resmi veya özel sunucu) |
| Mod Kurulumu | Kolay, sadece yerel sistemde | Sunucuya bağlı (mod uyumu şart) |
| Admin Paneli | Tam erişim | Sadece adminler kullanabilir |
| PvP Seçeneği | İsteğe bağlı, yapay zekâya karşı | PvP veya PvE-C, PvP aktif olabilir |
| Raid / Yapı Yıkımı | Oyuncu kontrolünde | PvP’de yapı yıkma mümkün |
| Hızlı Seyahat (Fast Travel) | Daha esnek, ayarlanabilir | Sunucu kurallarına göre |
| Save Dosyaları | Yerel makinede tutulur | Sunucuya bağlı, çoğunlukla erişilemez |
| Zorluk Seviyesi Ayarı | Serbest, istenilen gibi düzenlenebilir | Genelde sunucu sahibi belirler |
| Oyun İlerlemesi | Tam kontrol | Etkileşimli, diğer oyuncularla rekabet/iş birliği |
Singleplayer / Co-op Rehberi
Avantajları:
Dezavantajları:
Multiplayer Rehberi (Official / Private Server)
Avantajları:
Dezavantajları:
Hangi Modu Seçmeliyim?| Oyun Tarzınız | Önerilen Mod |
|---|---|
| Tek başına keşfetmek, yapı inşa etmek, rahat oynamak istiyorum. | Singleplayer |
| Diğer oyuncularla oynamak, diplomasi ve savaş deneyimi yaşamak istiyorum. | Multiplayer (Official PvP veya PvE-C) |
| Rol yapma, hikâye sunucularına katılmak istiyorum. | Multiplayer (Private RP Server) |