- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 21d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1,960
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[CODE title="build hata"]linking ../game_r41028
/usr/local/bin/ld: skipping incompatible /usr/local/lib/gcc9/gcc/x86_64-portbld-freebsd13.1/9.5. 0/../../../libstdc++.a when searching for -lstdc++
/usr/local/bin/ld: cannot find -lstdc++
collect2: error: ld returned 1 exit status
gmake[1]: *** [Makefile:194: ../game_r41028] Error 1
gmake[1]: Leaving directory '/usr/src/Serversrc/Server/game/src'
gmake: *** [Makefile:137: all] Error 2
[/CODE]
Sunucu aldım Freebsd 13.1 sürümü
cd /usr/ports/lang/gcc9 && make install clean dedim kurdum. Src build alırken bu hatayı veriyor. Başka ne yüklemem lazım anlamadım. 3 gündür arıyorum ama bulamadım bir şey.
/usr/local/bin/ld: skipping incompatible /usr/local/lib/gcc9/gcc/x86_64-portbld-freebsd13.1/9.5. 0/../../../libstdc++.a when searching for -lstdc++
/usr/local/bin/ld: cannot find -lstdc++
collect2: error: ld returned 1 exit status
gmake[1]: *** [Makefile:194: ../game_r41028] Error 1
gmake[1]: Leaving directory '/usr/src/Serversrc/Server/game/src'
gmake: *** [Makefile:137: all] Error 2
[/CODE]
Sunucu aldım Freebsd 13.1 sürümü
cd /usr/ports/lang/gcc9 && make install clean dedim kurdum. Src build alırken bu hatayı veriyor. Başka ne yüklemem lazım anlamadım. 3 gündür arıyorum ama bulamadım bir şey.
Kullandığım files.![]()
🔔Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files (V3.1 26.08.2022) Yayında!🔔
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...forum.turkmmo.com
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Diğer konunuzdada söylemiştim bilişim makinalarında build alamazsınız