Sunucu aldım Freebsd 13.1 sürümü
cd /usr/ports/lang/gcc9 && make install clean dedim kurdum. Src build alırken bu hatayı veriyor. Başka ne yüklemem lazım anlamadım. 3 gündür arıyorum ama bulamadım bir şey.
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...
Yani, direk metin2 sunucusu alıp kendi filesimi kuracağım yapıyorum, böyle değilde vps sunucu alıp oraya mı kendim kurayım herşeyi, cahilim biraz bu konularda. Öyle arkadaşlarla takılmalık bir server açacağım da. @Lorenzo
Yani, direk metin2 sunucusu alıp kendi filesimi kuracağım yapıyorum, böyle değilde vps sunucu alıp oraya mı kendim kurayım herşeyi, cahilim biraz bu konularda. Öyle arkadaşlarla takılmalık bir server açacağım da. @Lorenzo
Src yi kendi bilgisayarında build alabilirsin forumda hazır bsdler var virtualbox yardımıyla kurup build alabilirsin build aldıgın Game ve Db yide kendi sunucuna atabilirsin