- Konular
- 1
- Online süresi
- 8h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
evet api güncelleyeceğim yt baştan aşşağıya kontrol ettim ama bulamadım eğer gizlideyse yada duruyorsa sana zahmet olmazsa paylaşır mısın özel mesaj olarakeyer api yi güncelliceksen yt de video'om vardı kaldırılmadıysa duruyordur
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
evet api güncelleyeceğim yt baştan aşşağıya kontrol ettim ama bulamadım eğer gizlideyse yada duruyorsa sana zahmet olmazsa paylaşır mısın özel mesaj olarak
video silinmis malesef bi ara istek olur sa dc de tekrar yüklerim ama istek olmaz sanırım depoluyorlar cünkü genelde
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Sana zahmet 1 kereye mahsus yüklersen çok sevinirim şuan indirip build aldım ama tek tek dragondumper ile adresleri bulup doğru şekilde yazmaya çalışıyorum ama bulamadığım 15 adres var neredeyse şu adresleri bulma videosu gelse senden kralı yokEkli dosyayı görüntüle 142576
video silinmis malesef bi ara istek olur sa dc de tekrar yüklerim ama istek olmaz sanırım depoluyorlar cünkü genelde
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
ya sana gerçekten yardımcı olmak isterdim gerçekten tüm kalbim ile söylüyorum ama malesef istek olursa öyle yapıyorum bu konu yu da idda üzerine yaptımSana zahmet 1 kereye mahsus yüklersen çok sevinirim şuan indirip build aldım ama tek tek dragondumper ile adresleri bulup doğru şekilde yazmaya çalışıyorum ama bulamadığım 15 adres var neredeyse şu adresleri bulma videosu gelse senden kralı yok
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8h 45m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 13
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
Teşekkürler yine de adresleri tamamen doldurmadığım sürece src tamamen boş , dumper vs de yok bununla alakalı elinde diye düşünüyorum paylaşabileceğin o yüzden saol yine de ne diyeyim canın sagolsunya sana gerçekten yardımcı olmak isterdim gerçekten tüm kalbim ile söylüyorum ama malesef istek olursa öyle yapıyorum bu konu yu da idda üzerine yaptım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)