- Konular
- 728
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 302
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 15,364
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Chulalongkorn Üniversitesi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan, ülkenin en eski ve en prestijli devlet üniversitesidir. 1917 yılında kurulan bu üniversite, Tayland'ın modernleşme sürecinde önemli bir rol oynamıştır.
Kuruluş: 1899 yılında Kral Chulalongkorn (Rama V) tarafından kurulan "Civil Service Training School" (Devlet Hizmeti Okulu), 1917'de Kral Vajiravudh (Rama VI) tarafından "Chulalongkorn Üniversitesi" olarak yeniden yapılandırılmıştır.
Eğitim Devrimi: 1923'te Tıp Fakültesi, ortaöğretim mezunlarını kabul etmeye başlamış ve bu uygulama diğer fakültelere de yayılmıştır.
Konum: Üniversite, Bangkok'un Pathum Wan bölgesinde 637 rai (yaklaşık 101,9 hektar) alana yayılmaktadır.
Kuruluş: 1899 yılında Kral Chulalongkorn (Rama V) tarafından kurulan "Civil Service Training School" (Devlet Hizmeti Okulu), 1917'de Kral Vajiravudh (Rama VI) tarafından "Chulalongkorn Üniversitesi" olarak yeniden yapılandırılmıştır.
Eğitim Devrimi: 1923'te Tıp Fakültesi, ortaöğretim mezunlarını kabul etmeye başlamış ve bu uygulama diğer fakültelere de yayılmıştır.
Uluslararası İlişkiler
Üyelikler: Chulalongkorn Üniversitesi, Asya-Pasifik Üniversiteler Birliği (APRU) gibi uluslararası akademik ağların üyesidir.Konum: Üniversite, Bangkok'un Pathum Wan bölgesinde 637 rai (yaklaşık 101,9 hektar) alana yayılmaktadır.