Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Normalde oyun geliştiricileri bug fixler, hilelere çözüm bulmaya çalışır seninki oyun sahibinin kendi elleriyle oyuna hile sokması olmuş
Bu da farklı bir kafa galiba
Bu da farklı bir kafa galibaNormalde oyun geliştiricileri bug fixler, hilelere çözüm bulmaya çalışır seninki oyun sahibinin kendi elleriyle oyuna hile sokması olmuşBu da farklı bir kafa galiba
ymirin yaptığı onca kaldırılan sistemi düşünecek olursak benim yaptıklarım fazla masum kalıyor
ayrıca unutmayalım hile olan şeyleri oyun yapımcıları oyuna kazandırabiliyor diyelim bir kayma gibi bir sorunu alıp sonradan oyunda karaktere eklenmiş skil ya da karakterin bir özelliği olarak görebilirsin o zamanda şaşırmayın yani bilmiyorum farklı bir kafa mı oluyor? kodları ekleyip denediysen sadece gmde çalışıyor diye bir şey de ayrıca yok, başlığı o şekilde değiştiren moderatör arkadaş ben değilim ama artık günümüzde kesinlikle ilginç şeyler yaratıcı ve farklı sistemler şart.yokmu bi altın konumuz@DN Angel marik fanı olarak konuyu altın konu yapmanı beklerdim…

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)