Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama v5.8 p23

1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu dosyalar ile oyun geliştiren & aktif oyun oynatan kişiler benimle iletişime geçebilir mi? Yaşadığım bazı sorunlar. Mevcut paralel inceleme yapabiliriz kullananlar ile.
nelerin var

2 adet devamlı bağımlısı olduğum core mevcut bir tanede bazen gelen nadir mevcut. Bunların yanı sıra clientte pozisyonlarda sorun var sanırım oyuncuda range hilesi olmamasına rağmen bazı clientlerde metine uzaktan vuruyor gibi gözüküyor halbuki oyuncu metinin yanında vuruyor. Buna ek olarak wslerde ninja taklasında 3 hasar atmıyor 2 atıyor en fazla ve öfke alınan hasarı arttırmıyor. Şuana kadar denk geldiğim sorunlar bunlar.

Buna ek olarak herhangi bir karakter kayma fix uygulaması vs. uygulamadım.

2 adet devamlı bağımlısı olduğum core mevcut bir tanede bazen gelen nadir mevcut. Bunların yanı sıra clientte pozisyonlarda sorun var sanırım oyuncuda range hilesi olmamasına rağmen bazı clientlerde metine uzaktan vuruyor gibi gözüküyor halbuki oyuncu metinin yanında vuruyor. Buna ek olarak wslerde ninja taklasında 3 hasar atmıyor 2 atıyor en fazla ve öfke alınan hasarı arttırmıyor. Şuana kadar denk geldiğim sorunlar bunlar.

Buna ek olarak herhangi bir karakter kayma fix uygulaması vs. uygulamadım.
bu wslik oalrak kullanabilirsin.
ama herkez oyuna dahil olamıyor

bu wslik oalrak kullanabilirsin.
ama herkez oyuna dahil olamıyor
Şuan files değiştirmekten ziyade bu mevcut sorunlarımı çözmeye çalışıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri