Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Martysama v5.8 p23

1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

DERLEME YAPARKEN SUCH FİLES DİRECTORY HATASI VERMIŞTI

bana mesajdan ulasırmısın yarın aksam kuralım şu serverı çok bilgim yok bi yardımcı olsan

Yazdım hocam mesajınıza karşılık olarak. Dediğim gibi ben daha yeni indiriyorum, vakit bulursam kurarken video da çekebilirim. Bahsettiğiniz hata dosyanın yerinde bulunamaması diye tahmin ediyorum. Veyahut bit ile ilgili bir sorun da olabilir. Örnek 64 bit dosyayı 32 ile derleme gibi, görüp bakmak lazım. Ben de bu konularda yeniyim ama uyguladıkça öğreniyoruz :)

Server'e sorunsuz giriş sağladım arkadaşlar, bomboş bir yapı, hiçbir şey yok, yeni olduğum için nelerin nereye eklendiğini henüz bilmiyorum onları da araştırıp öğreneceğim. Serveri kurmak isteyen arkadaşlar, yapısı biraz karışık gibi verilmiş ama mantığı aynı.

Server içindeki dosyaya bu Extern atmazsanız cryptopp.a çalışmaz. Yani bu dosyayı: Extern-v5-server-freebsd-13-clang-mariadb (v2)

Onun dışında hangi FreeBSD kullanıyorsanız onu da doğrusunu seçip sadece dosyalar arasından libmysqlclient.a yı almanız yeterli olacaktır aksi taktirde game dosyasını hazırlayamazsınız, işlem sonu mysqlclient hatası veriyor. Onun dışında modifiyesi kalıyor geriye onu da dediğim gibi yavaş yavaş öğreneceğiz :))

Sorunsuz.jpg

Son düzenleme:
Bu arada onu söylemeyi unuttum hocam kusura bakmayın, Visual Studio derlemesinde sorun yaşarsarsanız MFC kütüphanesini yeniden yükleme hizmetimiz gerekiyor. Visual İnstalla ilk kurulunda girip kütüphane yüklediğimiz gibi MFC kütüphanesi de yüklememiz gerekebiliyor bende olmadığı için sistem derleme yapmıyordu ben de onu yükledim yaklaşık 1,3 GB diye hatırlıyorum

Paylaşım için Teşşekürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri