mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Martysama v5.8 p23

1.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kurulumu zorlaştirmiyo en sağlıklı kurulumu hazırlıyor. query hazırlıyo query ile kurulum yapiyosunki versiyonlar arası geçişte hata olmuyor
bu tarz kurumları acemıler yani bende yapamıyorum:D varsa anlatımı atarmısın

ben doğru protolar hangisi onu çözemedim :D

Anlamıyorum Martysam Nie bu kurulumu zorlastırıyor kura bilen varsa bir video cekerse sevinirim
Mantık hepsindeki gibi aynı işliyor hocam gördüğüm kadarıyla bu sadece Romania dilinde sanırım. Bir de 32'yi 64'e çekmek için ekstra bir lib dosyası vermiş. Bind ip için bu kadar uzun uzadı gerek yok galiba script olarak vermek istemiş ama ee /usr/local/etc/mysql/conf.d/server.cnf yazsan da bind-adress elle de değiştirilebilir. Benzeri bir video GBD nick name arkadaşın paylaştığı Martysama 5.8'e yapmıştım, oradan mantığına bakabilirsiniz. Benim asıl merak ettiğim içinde ne gibi düzenlemeler ve hatalar giderilmiş. Ayrıca pkg dosyaları çok az, gerçekten bu dosya için bu kadar pkg yetiyor mu? Diğerinde test edip bakacağım. Mesela arkadaşın paylaştığı dosya altyapı olarak kullanmak için çok iyi görünüyor ama daha yeniyim o yüzden sistem sökme vs. işlerini öğrenme aşamasına geçeceğim yavaş yavaş o zamana kadar bir 6 version gelmezse tekrar değerlendiririz :))

virüstotal konuya dahil edildi.

Temiz nereden bulurum diye bakınıyordum, çok sağ olasın hocam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri