Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

speedrun projesi

mistikaptal

Mysteriously Stupidity
TM Üye
Konular
85
Online süresi
2mo 12d
Reaksiyon Skoru
407
Altın Konu
0
Başarım Puanı
121
MmoLira
3,278
DevLira
189
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Proje içerisinde yoğun olarak test dummy datalar ve veri manipülasyonları kullanarak çalışmaktadır. Çoğu yer çalışmasa da şunu belirtmekte fayda var, bu proje herhangi bir veritabanı kullanmadan dbye bağlı olarak çalışır fakat sadece içerisinde json sistemi kullanmaktadır. Ancak bu tamamen güvenliksiz ve her kullanıcının kendi özelinde çalışır.

Bir süre sonra projenin kesin ve katiyen düzgün çalışan bir db sistemine taşınması gerekmektedir. Proje çöpe gitmesin değerlendiririm sorunu nesi varsa çözerim bir şekilde toplarım düzeltirim demiştim ama o kadar fazla vaktim ve zamanım en önemlisi de buna ayıracak kadar yaşam puanım yok. Hayalim eski facebooku revive edebilmek ve eski oyunları geri getirip kullanıcıya gerçekten hak ettiği eski seneleri, nostaljiyi, değeri verebilen türden bir platform yapabilmekti ama her şeyden önemlisi oyuncu dostu bir platform sağlayabilmekti. Para desen kısıtlı, parası olan açsın sorunları çözsün benim hayalimi başkası gerçekleştirsin desem de içim el vermiyor. Bu hayatta olan çoğu şeye etki edemiyoruz. Çoğu zaman o kadar şeye sahip olabiliyor insan, ama, çoğu zaman bile günün sonunda istediği şeye kavuşamıyor, dört dörtlük yaşasa bile tam olarak istediği hayallerini gerçekleştirmiş olamıyor. Ya başkasının kuklası ya da bir sirk palyaçosu olmaktan öteye gitmiyor. Ben de madem o zaman kendi hayallerimi gerçekleştiremiyorum bu saatten sonra başkalarının hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacağım, çünkü bu yolda gitmenin ve bir yere varmaya çalışmanın da bence hiç lüzumu yok.

Bu hikaye de sanırım ben de sirk palyaçosundan farksızım ve bir o kadar da aptalım. Aptal olmak utanılacak bir şey değil çünkü bu aptal çoğu zaman bir çok istediği şeyi başardı, başarmaya da devam edecek. Ancak aptallığı onun bu hayatta en büyük pişmanlığı oldu ve başını çok kötü yaktı. Bu aptal artık son nefesini uzayın derinliklerinde vermek ve sonsuza dek uyanmayacak şekilde sonsuzluk uykusuna yatmak istiyor. Yarınlar her zaman bilinmeyenliklere gebe olmuştur, belli olmaz belki bir uzay gemisi bulup ona atlarım ve başka gezegenlere gidip melih gökçekin dinazorlarıyla kapışırım, tavla oynayıp iki lafın belini kırar ve günün sonunda bilek güreşi yapıp böcük pörçük yabani ot falan yerim dinocuklarla. dino dino geh geh <3

✅ Mobil Uyumluluk: Responsive tasarım iyileştirmeleri
✅ Performans Optimizasyonu: Sayfa yükleme hızını artırma
✅ Kullanıcı Deneyimi İyileştirmeleri: Arayüz tasarımında iyileştirmeler
✅ Yeni Özellikler: Speedrun karşılaştırma aracı, gelişmiş istatistikler veya sosyal medya entegrasyonu
✅ Güvenlik İyileştirmeleri: Kimlik doğrulama ve yetkilendirme süreçlerini güçlendirme
✅ TC Kimlik Doğrulama Süreci İyileştirmesi: Kayıt sırasında TC kimlik istenmemesi, ayarlardan isteğe bağlı girilmesi ve bilgilerin doğru şekilde saklanması

• React ve React DOM (v18.3.1)
  • React Router (wouter)
  • UI Bileşenleri: @radix-ui bileşenleri (dialog, dropdown, tabs vb.)
  • Form yönetimi: react-hook-form
  • HTTP istekleri: axios, beautifulsoup and xml
  • Veri yönetimi: @tanstack/react-query
  • İkonlar: react-icons, lucide-react
  • Stil: tailwindcss
  • Express.js web sunucusu
  • Passport.js (kimlik doğrulama)
  • express-session (oturum yönetimi)
  • SOAP ve XML işleme: soap, xml2js
  • Veritabanı: drizzle-orm, @neondatabase/serverless
  • Şema doğrulama: zod

1.png

3.png

4.png

6.png

7.png

8.png

9.png

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    39.9 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.png
    2.png
    8.6 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.png
    5.png
    12.3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Uygun alan, paylaşım için teşekkürler. 24 Saat içerisinde lütfen virüs analizi ekleyiniz.

Paylaşım için teşekkürler

Kral paylaşım olmuş eywallah

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri