romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Two Falls incelemesi

brs77

Türkiye
Fahri Üye
Konular
142
Çözüm
47
Online süresi
2mo 8d
Reaksiyon Skoru
628
Altın Konu
34
Başarım Puanı
248
MmoLira
28,050
DevLira
102
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Two Falls geçen yıl PC'de piyasaya sürüldü, ancak büyük ihtimalle benim gözümden kaçtığı gibi sizin de gözünüzden kaçmıştır. Bu da üzücü çünkü bu hikaye macerası güzel, sürükleyici ve her açıdan duygusal. Ancak endişelenmeyin: bu hafta PS5 ve Xbox Series X/S'e gelen bu harika küçük oyun, yeni bir hayran kitlesine ulaşma fırsatına sahip.

Fransız Kanadalı stüdyo Unreliable Narrators tarafından geliştirilen Two Falls, Nouvelle-France'da denizaşırı yeni bir hayata başlamayı hedefleyen Fransız bir kadın olan Jeanne ve izole bir Innu topluluğundan bir avcı-toplayıcı olan Maikan'ın hikayesini anlatıyor. Jeanne'nin teknesi battığında, Kanada'nın vahşi doğasında kıyıya vurur. Enkazdan kurtulan tek kişi olarak, elinde hayatta kalma mücadelesi vardır. Öte yandan Maikan, postu için sakatlanmış ve kötü muamele görmüş beyaz bir kurt keşfeder ve eğer o postu bulursa topluluğunu kötülükten koruyabileceğine inanır.

İki karakter de kendi bireysel yolculuklarına çıkar ve Two Falls'un yedi bölümü ikisinin bakış açıları arasında geçiş yapar. Hikayeleri başlangıçta birbirinden çok ayrı görünebilir, ancak oynadıkça Jeanne ve Maikan'ın aynı karakterlerle tanıştığını göreceksiniz ve çok geçmeden hikayelerinin aslında ne kadar iç içe geçtiğini fark edeceksiniz.

Bu uzun bir oyun değil: Two Falls'u aşağı yukarı yaklaşık dört saatte tamamlayacaksınız. Ayrıca çok doğrusal bir deneyim, keşfetmek için çok az fırsat var ve bulmacalar veya oyuncu inisiyatifi açısından çok az şey var. Odak noktası büyük ölçüde hikaye üzerinde, ancak hoşuma giden şey, yaptığınız diyalog seçimlerinin Jeanne ve Maikan'ın kişiliklerini şekillendirecek olması. Örneğin, belirli seçenekleri seçmek onları daha güvenen veya daha inatçı yapacak. Bu seçimlerin genel hikaye üzerinde büyük bir etkisi olmayacak, ancak belirli koşullara nasıl tepki verdiklerini değiştirecekler.

1746367286859.png

Jeanne ve Maikan'a hızla bağlandığımı fark ettim. Tamamen ayrı dünyalardan gelmelerine ve çok farklı inançlara sahip olmalarına rağmen, sonuçta ikisi de iyi insanlardı ve her ikisini de destekliyordum. Peki ya yol boyunca karşılaştığınız karakterler? Herkes bu kadar fedakar değil ve çok kötü niyetli bazı insanlarla karşılaşacaksınız. Bu kadar inandırıcı, üç boyutlu karakterler yarattıkları için yazarlara destek çıkıyorum. Tamamen seslendirilmeleri sayesinde yardımcı oluyorlar ve buradaki seslendirme çok iyi yapılmış.

Keşke Two Falls oyunculara biraz daha özerklik verseydi. Biraz daha keşfetme fırsatı hoş karşılanırdı, özellikle de Unreliable Narrators'ın yarattığı dünya kesinlikle muhteşem olduğu için. PS5 Pro'da oynuyorum ve resimsel sanat tarzı gerçekten parlıyor. Özellikle ortamlar muhteşem: ister ormanın derinliklerinde olun ister şırıldayan bir derenin kenarında, keşfedilmeyi bekleyen bir dünya.

Ne yazık ki, alışılmışın dışına nadiren çıkabiliyorsunuz ve oyundaki zamanınızın çoğu başka bir karakteri takip ederek veya çok doğrusal bir yolda yürüyerek geçecek. Biraz keşif veya garip bulmaca Two Falls'un oynanışını gerçekten öne çıkarmak için uzun bir yol kat edebilirdi.

1746367374317.png

Özellikle harika olan şey, oyunda çalışan birçok kişinin (müzisyenler, sanat yönetmeni, yazar, aktörler ve sanatçılar) Kanada'nın çeşitli yerli topluluklarından gelmesi. Geliştirme ekibi ayrıca, otantik ve etkili bir hikaye sunmak için tavsiyelerde bulunan ve rehberlik eden bir İlk Milletler Yaşlılar konseyi ile yakın bir şekilde çalıştı. Bu belli oluyor.

Yani, daha fazla oyun deneyimi hoş karşılanabilirdi ancak Two Falls'la geçirdiğim zamandan yine de çok keyif aldım. Harika ve dikkatli bir şekilde anlatılan, dokunaklı, duygusal ve etkili anlarla dolu önemli bir hikaye. Bir akşamda kolayca tamamlanabilir, özellikle de böylesine muhteşem çizimlere sahip olan hikaye odaklı maceraları seviyorsanız, zamanınıza değer.

Paylaşım için teşekkürler

Rica ederim iyi forumlar.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri