C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Birds, The

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan TruvaGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 48
Metin2 Pvp GM

TruvaGame

Level 23
GM
TM Üye
Katılım
23 Ocak 2016
Konular
8,370
Mesajlar
18,393
Online süresi
4mo 19d
Reaksiyon Skoru
4,085
Altın Konu
0
Başarım Puanı
506
MmoLira
109
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Film, zengin ve şımarık bir sosyetik olan Melanie Daniels'ın, San Francisco'daki bir kuş dükkanında yakışıklı avukat Mitch Brenner ile tanışmasıyla başlar. Mitch, kız kardeşinin doğum günü için muhabbet kuşları almak istemektedir. Melanie, Mitch'e ilgi duyar ve onu Bodega Bay adlı sakin bir sahil kasabasına kadar takip eder.

Ancak Melanie'nin Bodega Bay'e gelişiyle birlikte tuhaf olaylar yaşanmaya başlar. Önce tek tük kuş saldırıları görülürken, kısa bir süre sonra binlerce kuş, kasaba halkına dehşet saçarak toplu halde saldırmaya başlar. Martılar, serçeler, kargalar... her türden kuş, görünürde hiçbir sebep yokken insanlara vahşice saldırır.

Kasaba halkı panik içinde ne yapacağını şaşırır. Saldırılar giderek şiddetlenir ve ölümcül hale gelir. Melanie, Mitch ve ailesi, kuşların saldırılarından korunmak için Mitch'in evine sığınır. Evde barikat kurarlar ve dış dünyayla bağlantıları kesilir.
 
Paylaşım için teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst