- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 48m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 5
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba, bir ricada bulunmak için yazıyorum. 2mh'yi global sunucularda (M24Pro ve Lalaker gibi) test ettim
M24Pro için hazır profilleriniz var mı, içerisinde belirli çiftlikler/exp'ler vb. için hazır preset'ler bulabilir miyim?
Veya bunu benim için düzgün bir şekilde yapılandırabilecek biri var mı?
Amacım örneğin şunları yerleştirmektir: Çiftçilik yapacak 6x karakter.
Amacım örneğin şunları yerleştirmektir: Çiftçilik yapacak 6x karakter.
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
anlamadım simdi ben net olarak mh dediginiz nedir sizin ve m24pro hilemi simdi m24pro dan daha iyi bir mh istediginizi söylüyorsunuz ama mh nin tanımı malesef ki acıklamamıssınız metin2 oynamadıgım icin bilmiyorum sizin terimlerinizizi ve çok garip adlandırıyorsunuz
eyer ki detaylı bir acıklama yaparsanız yardımcı olacagım? bana kısa ve özet olarak istediginiz seyi anlatın
eyer ki detaylı bir acıklama yaparsanız yardımcı olacagım? bana kısa ve özet olarak istediginiz seyi anlatın
- Konular
- 1
- Online süresi
- 8d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 1,962
- DevLira
- 3
Muhtemelen muhtihack demek istiyor, sage ve memorybreak botlarına bak.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)