Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Altın Konu [Python] Python Farm Bot

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Elinizde python loader var mı acaba ?
Ben bunu kullanıyorum. Virustotal'inde 3 tane detect buluyor.İstersen forumda kendin arayıp bulabilirsin.

Ekli dosyalar

• py.zip
    py.zip
    12.7 KB · Görüntüleme: 0
Kendi oynadığım serverda sadece python hileleri çalışıyordu ama doğru düzgün tüm özellikleri çalışan hile bulamamıştım.Ben de chatgpt,deepseek ve Visual studuo'daki copilotu kullanarak ve var olan python hilelerindeki kodlar düzenleyerek kendi farm botumu yaptım. Kendi ihtiyaçlarımı karşılıyor. Başkalarının da işine yarasın diye düşündüm buraya yüklemek istedim. Tüm özellikleri çalışır mı bilmem deneyip görebilrsiniz. Herhangi bir python loader ile oyununuza yükleyebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 141365
BUNU NASİL MT2 uygulauyacaz nasil çaliştircaz.

BUNU NASİL MT2 uygulauyacaz nasil çaliştircaz.
önce forumdan python loader indireceksin. sonra ister mmo injector ile py.dll'yi oyuna inject ederek ister python loader'in uzantısını .mix yapıp oyunun dosya konumuna atıp çalıştıracaksın. 2 şekilde de yüklediğinde ekrana cmd komut satırına benzer bir ekran gelecek. oraya load hamurci54.py yazacaksın(benim gönderdiğim dosyayı da oyunun dosya konumuna attığını varsayıyorum). Enter'a basınca direk ekranın solunda Göster yazan bir buton göreceksin sorunsuz yüklediysen. ona basınca ana hileyi görebilirsin. Bu anlattıklarım bütün python hileler için geçerli. Kullandığım mmoinjector ve py loader'ı ekliyorum. virustotali bir üst yorumda mevcut

Ekli dosyalar

önce forumdan python loader indireceksin. sonra ister mmo injector ile py.dll'yi oyuna inject ederek ister python loader'in uzantısını .mix yapıp oyunun dosya konumuna atıp çalıştıracaksın. 2 şekilde de yüklediğinde ekrana cmd komut satırına benzer bir ekran gelecek. oraya load hamurci54.py yazacaksın(benim gönderdiğim dosyayı da oyunun dosya konumuna attığını varsayıyorum). Enter'a basınca direk ekranın solunda Göster yazan bir buton göreceksin sorunsuz yüklediysen. ona basınca ana hileyi görebilirsin. Bu anlattıklarım bütün python hileler için geçerli. Kullandığım mmoinjector ve py loader'ı ekliyorum. virustotali bir üst yorumda mevcut
hangi serverde çalişiyor peki ORDA DENEYELİM. m2 guar çalişmiyor sanirim vslik
mt2 dosyanın içine py attim intector açtim py ekledim f7 bastim unknown command! use 'help' to display dedi anlamadim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri