- Konular
- 22
- Online süresi
- 4d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 1,304
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Emin olun bekleyeceğiz bizler için çok avantajli olur yani adamlar pixel botu 10 günlüğüne 45 euro istiyor onun yerine sizin gibi yardım sever insanları bekleriz öğreniriz deneriz ama 10 günlüğüne 45 euro dolandırıclıktır doğru mudur hamurci reis
- Konular
- 2
- Online süresi
- 6d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2,861
- DevLira
- 0
Saat 7den beri sorunu düzeltmeye çalışıyorum. Kaç saat oldu hala bir türlü başaramadım. Bütün yapay zeka araçlarını denedim oyunun modüllerini tek tek çıkardım kurcaladım ama yok. Malesef sonuç olumsuz.Merlis sunucusunda Bir şekilde python ile yapılan saldırma ve hareket komutları engellenmiş. Sorun beni aştı. Belki de farklı dll hileler bulmanız daha iyi olur. Dolandırıcılık kismina gelirsek evet haklısın. Ama o parayı verip ondan çok daha fazla paralar kazanacaksın yapılabilirEmin olun bekleyeceğiz bizler için çok avantajli olur yani adamlar pixel botu 10 günlüğüne 45 euro istiyor onun yerine sizin gibi yardım sever insanları bekleriz öğreniriz deneriz ama 10 günlüğüne 45 euro dolandırıclıktır doğru mudur hamurci reis
- Konular
- 22
- Online süresi
- 4d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 1,304
- DevLira
- 0
eyvallah reisim <3Saat 7den beri sorunu düzeltmeye çalışıyorum. Kaç saat oldu hala bir türlü başaramadım. Bütün yapay zeka araçlarını denedim oyunun modüllerini tek tek çıkardım kurcaladım ama yok. Malesef sonuç olumsuz.Merlis sunucusunda Bir şekilde python ile yapılan saldırma ve hareket komutları engellenmiş. Sorun beni aştı. Belki de farklı dll hileler bulmanız daha iyi olur. Dolandırıcılık kismina gelirsek evet haklısın. Ama o parayı verip ondan çok daha fazla paralar kazanacaksın yapılabilir
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 557
- DevLira
- 0
Hocam rica etsem bir iletişim geçme şansımız var mı ?Saat 7den beri sorunu düzeltmeye çalışıyorum. Kaç saat oldu hala bir türlü başaramadım. Bütün yapay zeka araçlarını denedim oyunun modüllerini tek tek çıkardım kurcaladım ama yok. Malesef sonuç olumsuz.Merlis sunucusunda Bir şekilde python ile yapılan saldırma ve hareket komutları engellenmiş. Sorun beni aştı. Belki de farklı dll hileler bulmanız daha iyi olur. Dolandırıcılık kismina gelirsek evet haklısın. Ama o parayı verip ondan çok daha fazla paralar kazanacaksın yapılabilir
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 1
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Sanırım hile sadece ışınlanınca çalışıyor. Yürümeye geçince hemen oyundan atıyor. 50.000’i 5.000’e kadar düşürdüm ama hâlâ atıyor. Sizce ideal değer kaç olmalı?