HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bizimde biraz katkımız olsun otomatik mesaj / otomatik bağırma sistemi ekledim.
Ekli dosyalar
sağ olun hocam müsait bir vakit de bakacağımdbg oyunun log programı.ekrana oyunu durduran bir mesaj göstermeni sağlıyor hilede. ama tabiki olmasa da olabilir. GM dedektöründe kullandım gm gelince oyun dursun direk diye.oyun durunca bir süre afk hiçbirşey yapmadan bekliyorsun ve oyundan atıyor. biraz daha mantıklı geldi bana direk oyun kapanmasındansa.Fazla dikkat çekmiyor. başka yerde kullandım mı bilmiyorum.ordan dbg.logbox...... satırını sil, import ta aynı şekilde. çalışması lazım
loader ile hiç çalışmadım bilgim yok player sınıfı nerden importlanıyor player.GetStatus() player.GetMainCharacterPosition() gibi fonksiyonlar arka planda nasıl çalışıyor bilgilendirebilir misin ?
çok tuhaf bir soru. python modülleri root klasöründe olur yani ana klasör. python dosyamın en başındaloader ile hiç çalışmadım bilgim yok player sınıfı nerden importlanıyor player.GetStatus() player.GetMainCharacterPosition() gibi fonksiyonlar arka planda nasıl çalışıyor bilgilendirebilir misin ?
try:
import playerm2g2 as player
chr.GetPixelPosition = player.GetMainCharacterPosition
except:
import player
kısmında importluyoruz. bazı serverlarda player modününün ismi playerm2g2 gibi değiştirildiği için ilk önce o modül var mı diye bakıyor.yoksa direkt player modülünü importluyor.
Yani inşallah bunları kastetmişsindir sorunda