Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

🌟Tiktok ve Oyun Platformunda Reklamınızı Yapabilirim İçeri Buyrun ! (Metin2 veya başka sponsorluklar.)

NewAWD

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
4g 40466s
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
Başarım Puanı
27
TM Yaşı
3 Yıl 10 Ay 3 Gün
MmoLira
227
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

🌟 Ben Kimim?​

Merhaba! Ben Rossy, aktif bir TikTok yayıncısıyım ve aynı zamanda popüler tarayıcı oyunu Wormate.io için geliştirilen özel bir eklentinin sahibiyim. Geniş kitlelere ulaşan, eğlenceli ve etkileşim odaklı içerikler üretiyorum. Hem yayın platformlarımda hem de oyun içi sistemlerimde reklam ve tanıtım alanları sunuyorum.

🎯 Ne Yapıyorum?​

✅ TikTok'ta günlük aktif yayınlar ile binlerce kullanıcıya ulaşıyorum. Ortalama (60bin yayın izlenme) günlük.
✅ Geliştirdiğim Wormate.io eklentisi ile yüzlerce oyuncuya anlık erişim sağlayabiliyorum ve orada solucanların üzerine reklam görsellerinizi koyabiliyorum.
✅ Kullanıcı dostu arayüzlerle reklamlarınızı oyun içi veya yayın sırasında etkili şekilde sergiliyorum.
✅ Metin2 veya başka işletme kurumsal tarzı şekilde tüm reklamlarınızı yapabilirim ve üstelik gerçek teyitli verileriniz ile başıboş reklam vermekten kaçının.

📈 Neden Benimle Çalışmalısınız?​

💡 Hedef Kitleye Doğrudan Erişim: Oyun sever ve genç kullanıcı kitlesine doğrudan ulaşım.
🎮 Oyun İçi Görünürlük: Wormate.io eklentisi ile oyun oynayan kullanıcıların gözü sürekli sizin reklamınızda!
🚀 Yüksek Etkileşim: TikTok’ta hızlı geri dönüşler, yorumlar ve mesajlarla reklamınız etkileşim kazanır.
🧠 Kreatif Tanıtım Fikirleri: Sadece reklam değil, akılda kalıcı kampanyalarla marka bilinirliğinizi artırıyorum.

🤝 Reklam Seçenekleri:​

• 🎥 TikTok video & canlı yayın içi tanıtımlar
  • 🧩 Wormate.io eklentisinde banner & panel reklamları, solucanların üzerine görseller ve daha bir çok şey.
  • 📢 Topluluk içi duyurular ve özel kampanya projeleri

📬 İletişim & İş Birliği​

Reklam, sponsorluk veya diğer iş birlikleri için bana ulaşın!
    💬 Discord: rossy_yc & Turkmmo DM de atabilir veya konu altına iletişime geçer misiniz diye yazadabilirsiniz.

📊 Güncel İstatistikler & Başarı Verileri​

Hedef kitleye gerçek verilerle ulaşın!
TikTok etkileşim oranlarım, eklenti kullanım verileri ve oyuncu kitlesi analizlerimle reklamlarınızın gücünü görün.

Aşağıdaki tiktok canlı yayın verimdir, ve 28 günde 180 bin erişim saglamışımdır.

Ve daha bir çok sizlere detayları verebilirim bunlar sadece bir kısımlarıdır solucan üzerine yapılacak görsel gibi tasarımlar vs eklencektir konuya, daha fazla detay için lütfen iletişime geçiniz.

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 21.30.14_d9938f54.jpg

1extensionveri.PNG

iletişim 05387846946

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri