HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline sağlık bir şeyi merak ediyorum. metin2nin root ve uiscriptinden arındırıp imgui ile yeniden yazılabilir mi ?
host uygulaması olarak kullanılırsa ve tarayıcı sekmeleri mantığında server uygulamalarını başlatırsa daha kullanışlı olabilir. hem konsol uygulamasının hem ayrı bir arayüze üstelik tüm uygulamalar için gerek yok, tek pencereden düzenli şekilde halledilmiş olur
Teorik olarak yapılabilir ama immediate mode olduğu için hem UI yapmak zor olur, hem de maintain etmek zor olur. Bunun için html css binding desteği olan (RmlUI gibi) var.Eline sağlık bir şeyi merak ediyorum. metin2nin root ve uiscriptinden arındırıp imgui ile yeniden yazılabilir mi ?
Production için değil, test amaçlı. Production için dediğin mantıklı, ama test edilen ortamda açıkçası external bir client ile RW atmadığın müddetçe CMD veya Packet eklemekten farkı yok. Basitlik ve hız önemli benim için.host uygulaması olarak kullanılırsa ve tarayıcı sekmeleri mantığında server uygulamalarını başlatırsa daha kullanışlı olabilir. hem konsol uygulamasının hem ayrı bir arayüze üstelik tüm uygulamalar için gerek yok, tek pencereden düzenli şekilde halledilmiş olur
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)