HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3 öğrenci arkadaşlarla aramızda marty samayı kurup oynayalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık arkadaşlara mahçup oldum 300 tlye sunucu aldık
kuramadım bi türlü sürekli sh baslat sh yapıyoz core more diyo
allah rızası için yok mu bi yardımcı olacak ufak tefek ucret de verebiliriz ögrenciyiz
ne olursunuz
allah rızası için yok mu bi yardımcı olacak ufak tefek ucret de verebiliriz ögrenciyiz
ne olursunuz
sh start.sh degil.3 öğrenci arkadaşlarla aramızda marty samayı kurup oynayalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık arkadaşlara mahçup oldum 300 tlye sunucu aldık
ne olursunuz
sh admin_panel.sh
1i
srv1
1 99 yaparak baslar sorun kalmıcak
ek olarak @Lorenzo @Abundantia konu yeri

Son düzenleme:
rootun içerisindeki serverinfo.py ye ipnizi yazıp pack kapatıcı ile kapatın . sonrasında puttye gelerek sırasıyla cd /usr/main [ enter] sonrasında sh admin_panel.sh [enter] srv1 [ enter] 1 99 [ enter ] yaparsanız sunucu açılır3 öğrenci arkadaşlarla aramızda marty samayı kurup oynayalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık arkadaşlara mahçup oldum 300 tlye sunucu aldık
ne olursunuz
1i eklemeyi unuttunrootun içerisindeki serverinfo.py ye ipnizi yazıp pack kapatıcı ile kapatın . sonrasında puttye gelerek sırasıyla cd /usr/main [ enter] sonrasında sh admin_panel.sh [enter] srv1 [ enter] 1 99 [ enter ] yaparsanız sunucu açılır