noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

files önemli bütün abiler bakabilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitbey44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 943

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3 öğrenci arkadaşlarla aramızda marty samayı kurup oynayalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık arkadaşlara mahçup oldum 300 tlye sunucu aldık

kuramadım bi türlü sürekli sh baslat sh yapıyoz core more diyo

allah rızası için yok mu bi yardımcı olacak ufak tefek ucret de verebiliriz ögrenciyiz

ne olursunuz

3 öğrenci arkadaşlarla aramızda marty samayı kurup oynayalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık arkadaşlara mahçup oldum 300 tlye sunucu aldık

allah rızası için yok mu bi yardımcı olacak ufak tefek ucret de verebiliriz ögrenciyiz

ne olursunuz
sh start.sh degil.

sh admin_panel.sh
1i
srv1
1 99 yaparak baslar sorun kalmıcak

ek olarak @Lorenzo @Abundantia konu yeri :D

Son düzenleme:

ne olursunuz
rootun içerisindeki serverinfo.py ye ipnizi yazıp pack kapatıcı ile kapatın . sonrasında puttye gelerek sırasıyla cd /usr/main [ enter] sonrasında sh admin_panel.sh [enter] srv1 [ enter] 1 99 [ enter ] yaparsanız sunucu açılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri