- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,801
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tüm süreç eksiksiz ve hazır şekilde teslim edilecektir. Gerekli tüm düzenlemeler tarafımca profesyonel olarak yapılacak olup, oyun yapısı talebinize göre (örneğin 1–99, 1–120, 55–120 vb.) tamamen özelleştirilecektir. Kullanılacak files lisanslı olacak ve kurulum doğrudan kendi sunucumuza güvenli şekilde gerçekleştirilecektir.
Buna ek olarak; Auto Pack tasarımı, logo, web sitesi, wiki ve tanıtım içerikleri hazırlanacaktır. Talep edilmesi halinde e-pin satış sitesi kurulumu ve entegrasyonu da tarafımca sağlanacaktır.
Proje, operasyonel yükü minimum seviyeye indirecek şekilde anahtar teslim olarak sunulur. Teknik süreçler, bakım, düzenlemeler ve oyun içi yapılandırmalar tarafımca yönetileceğinden, alıcı yalnızca açılış süreci, yönetim ve tanıtım faaliyetlerine odaklanabilir.
telegram : arslanyazilim
discord : arslanyazilim
Buna ek olarak; Auto Pack tasarımı, logo, web sitesi, wiki ve tanıtım içerikleri hazırlanacaktır. Talep edilmesi halinde e-pin satış sitesi kurulumu ve entegrasyonu da tarafımca sağlanacaktır.
Proje, operasyonel yükü minimum seviyeye indirecek şekilde anahtar teslim olarak sunulur. Teknik süreçler, bakım, düzenlemeler ve oyun içi yapılandırmalar tarafımca yönetileceğinden, alıcı yalnızca açılış süreci, yönetim ve tanıtım faaliyetlerine odaklanabilir.
telegram : arslanyazilim
discord : arslanyazilim
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Online süresi
- 18m 11s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Detaylı Bilgi Alabilirmiyim , Ücret Nedir Ortalama
- Konular
- 3
- Online süresi
- 5h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 7,860
- DevLira
- 0
paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)