- Konular
- 32
- Online süresi
- 7mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 406
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 236
- MmoLira
- 11,268
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
satıştaki ile aynı değil bu farklı o daha güncel
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,109
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,556
- DevLira
- 122
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 173
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 801
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 249
- MmoLira
- 4,266
- DevLira
- 9
Öncelikle Merhaba Forum.
Yeni gelebildim işlerim gereği bu tarz gereksiz paylaşımlar için yorum ve tartışma açmak istemiyorum fakat yazmam gerektiğini düşündüm aslında kimseye vericek primim yok neyse;
Gelelim konuya tartışma çıkmasın diye verilen alıntılara cevap vermiceğim.
Sezon 1 Filesi olup benim sattığımla alakası yoktur. Tüm sorunlar vesayre giderildi hepsini çözdüm tek tek. ( Fakat yinede dosyalar benim olduğu için konu kapatılsın istediği kanıtı atabilir dosyalar bana aittir.)
Bu filesin üstünden 4 sezon oyun açıldı tüm hatalar giderildi. Son Sezon sadece bende vardır ve güvendiğim müşterilerimde kendilerine files harici tüm desteklerimi veriyorum zaten boşu boşuna bu tarz konular açılıp boş çıkarcı insanlara prim verilmesin.
Kendime Ait Server şuan Test Aşamasında ama oyun aktifdir..
İyi forumlar dilerim. ( Files için bana soru sormayın )
Yeni gelebildim işlerim gereği bu tarz gereksiz paylaşımlar için yorum ve tartışma açmak istemiyorum fakat yazmam gerektiğini düşündüm aslında kimseye vericek primim yok neyse;
Sezon 1 Filesi olup benim sattığımla alakası yoktur. Tüm sorunlar vesayre giderildi hepsini çözdüm tek tek. ( Fakat yinede dosyalar benim olduğu için konu kapatılsın istediği kanıtı atabilir dosyalar bana aittir.)
Bu filesin üstünden 4 sezon oyun açıldı tüm hatalar giderildi. Son Sezon sadece bende vardır ve güvendiğim müşterilerimde kendilerine files harici tüm desteklerimi veriyorum zaten boşu boşuna bu tarz konular açılıp boş çıkarcı insanlara prim verilmesin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 21d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 4,972
- DevLira
- 3
Bozuk dosyalar yapmaya utanmadığın gibi haklı olmaya çalışman da ayrı bir utanç verici bir durum 4 sezondur çözemediğin şeyleri düzgün gibi anlatman ayrı bir komik olmuş
oyun adına herhangi bir yardımın bile dokunmayıp kendi yaptığımız tüm ayarlamalarla nasıl beleşe konduğunu kendin de biliyorsundur istediğin kadar insanları kandırabilirsin ama kendini aslaaa! sen daha bir sunucu alıpta sunucuya oyunu kuramayan birisin kime neyin desteğini vereceksin o da şüpheli
neyse önceki veya sonraki farketmez bol efektli, çökmeli ve paketli sorunlar dilerim gerçi sen hata gelmesin diye logları bile kapatan birisin ne beklenir ki istediğin kadar yırtınabilirsin
oyun adına herhangi bir yardımın bile dokunmayıp kendi yaptığımız tüm ayarlamalarla nasıl beleşe konduğunu kendin de biliyorsundur istediğin kadar insanları kandırabilirsin ama kendini aslaaa! sen daha bir sunucu alıpta sunucuya oyunu kuramayan birisin kime neyin desteğini vereceksin o da şüpheli
neyse önceki veya sonraki farketmez bol efektli, çökmeli ve paketli sorunlar dilerim gerçi sen hata gelmesin diye logları bile kapatan birisin ne beklenir ki istediğin kadar yırtınabilirsin- Katılım
- 27 Şub 2021
- Konular
- 705
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
Satışta ki konuyla alakası yok ise konu kapatılmaz. "Sezon 1 Filesi olup benim sattığımla alakası yoktur."Öncelikle Merhaba Forum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.