Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Red Dead - Thomas Downes

Konular
1,281
Çözüm
91
Online süresi
3mo 26d
Reaksiyon Skoru
4,056
Altın Konu
566
Başarım Puanı
274
MmoLira
136,792
DevLira
450
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1744024465401.png

Red Dead - Thomas Downes
Thomas , Edith Downes ile evlidir ve Archie adında bir oğlu vardır. Bir ara bir çiftlik işletmeye başladı ve New Hanover Hayır Kurumu için bağış toplayıcı oldu.
Thomas Downes çok dürüst bir kişidir; ailesinin kendi umutsuz mali durumuna ve hastalığına rağmen Thomas, Valentine sakinlerinden bağış yapmalarını isteyen aktif bir bağış toplama etkinliğine yardım etmeye kendini adamıştır; bu da onu yardımsever ve şefkatli bir kişinin iyi bir örneği yapar. Thomas ayrıca doğru şey için ayağa kalkmaktan korkmaz, Arthur'un Tommy'yi Smithfield'ın dışında sert bir şekilde dövmesini durdurur ve ona zaten kazandığını söyler. Ancak Thomas, tefeciye geri ödemenin geçerli bir yolu olmadığını bilmesine rağmen Leopold Strauss'tan borç almak için yeterince çaresizdi. Ailesini sever, ailesinin onu sevmesi onu çok iyi ve unutulmaz bir karakter yapar.

Arthur onunla karşılaştığında, Thomas çok hasta ve tehditkar olmayan bir adamdır, borç tahsilatı sırasında Arthur'un ona yaptığı vahşi saldırıyı durdurmak için çaresizdir. Thomas'ın mavi gözleri ve kahverengi saçları vardır, ayrıca bir de mors bıyığı vardır.

Thomas Downes ilk olarak oyuncunun Valentine'e ilk ziyaretinde belirir ve burada ahırların yakınında bir yardım kuruluşu için bağış toplama etkinliği açarken bulunabilir. Arthur'un barda kavgası sırasında Thomas, Arthur ve Tommy arasındaki kavgaya müdahale eder . Daha sonra Valentine'de fakirlere bağışta bulunurken görülür ve Arthur'dan bağış yapmasını isteyebilir. Yardım kuruluşuna para vermekten bahsederken öksürdüğü duyulur.

Mali açıdan istikrarsız olan Downes, Leopold Strauss'tan bir borç istedi ve aldı . Ancak Thomas borcu geri ödeyemedi ve bunun sonucunda Strauss Arthur'u borcu geri almaya gönderdi . Arthur çiftliğine varır ve Thomas parası olmadığını iddia ettiğinde Arthur onu tehdit eder ve fiziksel olarak saldırır. Dayak sırasında Thomas kan öksürür ve kanın bir kısmı Arthur'un ağzına düşer. Edith, Arthur'a Thomas'ın bir hastalığı olduğunu söyler ve Arthur mülkü terk eder.

Daha sonra Thomas'ın muhtemelen hastalığı nedeniyle öldüğü belirtilir; ancak hem karısı hem de oğlu, ölümünü açıkça Arthur'un saldırısına bağlar ve onu kişisel olarak sorumlu tutarlar.

Hikaye ilerledikçe, Arthur'un belirgin bir şekilde artan sıklıkta ve şiddette öksürük belirtileri göstermeye başladığı görülür. Guarma bölümünden sonra, Arthur'un görünümü de kötüleşmiş gibi görünür.

John Marston'ı hapishaneden kurtarmak için Sadie Adler ile buluşmak üzere seyahat ederken , şiddetli bir öksürük krizi Arthur'un bilincini kaybetmesine neden olur. Bir yabancı tarafından bir kliniğe götürüldükten sonra Arthur, doktordan tüberküloza yakalandığını öğrenir, bu ölümcül bir hastalıktır ve sonunda onu öldürecektir.

Bu, Arthur'un hayatında bir dönüm noktasına yol açar ve kalan zamanında kim olmak istediğine karar vermesini sağlar. Arthur, günlüğünde yazdığı gibi, hastalığı Thomas Downes'tan kaptığını tahmin ediyor: " Bana atılan tüm o kurşunlar, beni fırlatan tüm o atlar, tüm o kavgalar ve sanırım beni öldüren o zavallı küçük Downes'un dövülmesiydi ." Daha sonra , oyuncu yüksek bir onura sahipse ve görev dizisini tamamlarsa, Rahibe Calderón'a benzer bir şey söyleyecektir.

1744024639363.png

Eline sağlık.

Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri