onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

125- 30k ve 1M Level Sınırı Server Files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda güzel çeşitli kostümler varmı sökebilcegim ona göre indireceğim?
Var ama işini görürmü bilmem

Oyunda güzel çeşitli kostümler varmı sökebilcegim ona göre indireceğim?
valla kostüm binek pet çeşitleri var görsel açıdan güzel olanlar da var. tabi zevk meselesi ama kurup görseniz daha sağlıklı olur. aşırı denemedim ama şuan tek sıkıntım mysql player tablosu kayıtlı kalmıyor reboot sonrası level olayı başa sarıyor. item ve sistem kaybı yok bir de pet 249 level sonrası - levele düşüyor şuan -7 level olarak gözüküyor ama özellik kısmı sorunsuz çalışıyor.

valla kostüm binek pet çeşitleri var görsel açıdan güzel olanlar da var. tabi zevk meselesi ama kurup görseniz daha sağlıklı olur. aşırı denemedim ama şuan tek sıkıntım mysql player tablosu kayıtlı kalmıyor reboot sonrası level olayı başa sarıyor. item ve sistem kaybı yok bir de pet 249 level sonrası - levele düşüyor şuan -7 level olarak gözüküyor ama özellik kısmı sorunsuz çalışıyor.
client src'den pet olan yerlerde level yazan yerlerin karşısında byte yazıyordur onları int yap kaydet build al pet düzelir.

Paylaşım için teşekkürler

Konu güncellenmiştir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri