- Konular
- 0
- Online süresi
- 25d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 5,559
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Var ama işini görürmü bilmemOyunda güzel çeşitli kostümler varmı sökebilcegim ona göre indireceğim?
- Konular
- 31
- Online süresi
- 18d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 194
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 2,523
- DevLira
- 0
valla kostüm binek pet çeşitleri var görsel açıdan güzel olanlar da var. tabi zevk meselesi ama kurup görseniz daha sağlıklı olur. aşırı denemedim ama şuan tek sıkıntım mysql player tablosu kayıtlı kalmıyor reboot sonrası level olayı başa sarıyor. item ve sistem kaybı yok bir de pet 249 level sonrası - levele düşüyor şuan -7 level olarak gözüküyor ama özellik kısmı sorunsuz çalışıyor.Oyunda güzel çeşitli kostümler varmı sökebilcegim ona göre indireceğim?
- Konular
- 30
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 223
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 5,737
- DevLira
- 18
client src'den pet olan yerlerde level yazan yerlerin karşısında byte yazıyordur onları int yap kaydet build al pet düzelir.valla kostüm binek pet çeşitleri var görsel açıdan güzel olanlar da var. tabi zevk meselesi ama kurup görseniz daha sağlıklı olur. aşırı denemedim ama şuan tek sıkıntım mysql player tablosu kayıtlı kalmıyor reboot sonrası level olayı başa sarıyor. item ve sistem kaybı yok bir de pet 249 level sonrası - levele düşüyor şuan -7 level olarak gözüküyor ama özellik kısmı sorunsuz çalışıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)