- Konular
- 18
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 26d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 3,080
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Katılmak İstiyorum
![]()
Uzman Üye Olmanın Avantajları
Forumumuzda "Uzman Üye" statüsü, aktif ve değerli katkılar sunan üyelerimize özel ayrıcalıklar tanır. Uzman Üye olarak aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsiniz:
- Deneme Moderatör Önceliği
Deneme Moderatör başvurularında Uzman Üyelere öncelik verilir.- Reklamsız Forum Deneyimi
Uzman Üyeler, forumda reklam görmeden kesintisiz bir deneyim yaşar.- Kısıtlı Bölümlere Erişim
TM ÜYE statüsü gerektiren bölümlerde konu açma ve mesaj yazma hakkına sahip olursunuz.- Özel Uzman Odası Kategorisi
Yalnızca Uzman Üyelere açık olan özel kategoriyi görüntüleyebilirsiniz.- Farklı Nick Rengi
Forumda dikkat çekici ve prestijli bir nick rengine sahip olursunuz.Uzman Üye Olma Şartları
Uzman Üye statüsüne hak kazanmak için aşağıdaki kriterleri karşılamanız gerekmektedir:
- Konu Sayısı:
Minimum 20-30 adet konuya sahip olmalısınız. (Bu konuların yakın zamanda paylaşılmış olması beklenir.)- Aktiflik Kriteri:
Soru-Cevap kategorisinde düzenli olarak aktiflik gösteren adaylar, alım sürecinde öncelikli olarak değerlendirilecektir.- Mesaj Sayısı:
Minimum 50-75 mesaja sahip olmalısınız. (Mesaj sayıları, yalnızca mesaj elde etmek amacıyla kullanılan bölümlerden bağımsız olarak hesaplanacaktır.)
Başvuru Adımı
Eğer yukarıdaki şartları karşıladığınızdan eminseniz, lütfen konu altına yorum olarak "Katılmak İstiyorum" yazarak başvurunuzu iletebilirsiniz.
Uzman üyeler seçilene kadar lütfen sadece 1 kez başvuruda bulunun. Uzman alımları olduktan sonra eğer seçilemezseniz tekrar başvurabilirsiniz.
- Konular
- 145
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 6d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 3,691
- DevLira
- 15
Katılmak İstiyorum
- Konular
- 34
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 1,065
- DevLira
- 18
Katılmak istiyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)