Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

HWID Ban Sistemi 2025-06-30

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Uris
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 1K

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

bir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri değiştirir sende adamın hwidini aldım sanarsın banlarsın, bir sonraki logininde yine değiştirir yine girer :)
Üslubuna biraz dikkat et ya, mesajlarına bakıyorum her konunun altına bir çıkıntılık yapacak mesaj yazmışsın maşallah, kimse senin babanın oğlu değil insanlar burada alıntıda olsa yabancı forum olsun farklı bir forum olsun araştırıp emek verip konu paylaşıyor, sonra sen çıkıp çalıp paylaşmıştır diyorsun kime göre çaldı neye göre çaldı ??

Okay, after installation, how do we block someone? For example, give me an example of blocking someone.

bir yerden çalıp paylaşmıştır, zaten açık kaynak sen hwid ban atsan ne olacak nerede ne tuttuğun belli, hile yapan adam gelir o değerleri değiştirir sende adamın hwidini aldım sanarsın banlarsın, bir sonraki logininde yine değiştirir yine girer :)
Sorun, bir yerden bir şeyin alınması ya da senin tabirinle "çalınması" değil. Bu şekilde ifade etmen açıkçası hiç hoş değil. Ayrıca, bir kişinin forumda katkı sağlamak amacıyla bir yerden bilgi ya da içerik alıp paylaşması oldukça doğal bir durum. Sonuçta burası bir forum ve bilgi paylaşımı için var. Benim amacım sadece yanlış bilgiyi düzeltmekti.

Senin, hile yapan kişiyle ilgili söylediğin konuya gelirsek; burada kodlar paylaşılır, isteyen bu kodları alır, geliştirir veya kendi projelerinde kullanır. Bundan sonrası tamamen kişiye kalmış bir durum.

@Uris , tekrar teşekkür ederim. Sadece şu ifadeyi düzeltirsen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. "Bilgisayar için bir KEY oluşturuyor ve bu KEY'e ban atıyor." Bu cümle yerine, doğru bilgi açısından, sistemin KEY oluşturmadığını; donanım kimliği gibi mevcut bilgileri topladığını ve bu veriler üzerinden ban işlemi uygulandığını belirtmek daha açıklayıcı olur.

Okay, after installation, how do we block someone? For example, give me an example of blocking someone.
head to the account table, find the account you want to block, get its machine_guid value add it to the account.banned_machine_guid_list table (account value doesn’t matter) next time the banned user tries to login they’ll not be allowed to login

you can use the same anology for hdd and hwid as well but beware if someone wants to bypass this they can easily spoof their hardware related content so remember to ban the account as well

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri