NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Lycan kaldırma yada devre dışı bırakma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan katasuno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 500

katasuno

Level 1
Üye
Konular
9
Çözüm
1
Online süresi
6d 17h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
668
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Lycan kaldırmak istiyorum fakat sadece client tarafından kaldırsam yeterli mi? Örneğin defineleri devredışı bırakmak yeterli oluyor mu yoksa game source tarafından da kaldırmalı mıyım? Kaldırmak için bir kaynak var mı, çok araştırdım fakat düzgün bir kaynak bulamadım. Hangisi sağlıklı olacaktır?

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Ben şu şekilde sorunumu çözdüm dileyen tüm hepsini tek tek silebilir, dileyen de ufak bir devre dışı bırakma işlemiyle çözebilir, kullanılan client dosyalarına göre değişiklik gösterir. Tüm kodları tek tek silmekle yada düzenlemekle uğraşmak istemiyorsanız böyle yapabilirsiniz.

Örneğin benim dosyalarımda "ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER" olarak geçmekte, tek tek hepsini silmek yerine sunucu tarafında "service.h" içerisinden yorum satırına çevirin yada silin ve böylelikle sunucu tarafından devre dışı oluyor.
Oyun klasöründe de yani Root içerisinde "introcreate.py" dosyasının en başına "app.ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER = False" ekleyerek oyunda da devre dışı oluyor.

Eğer introcreate.py içerisinde "import app" yoksa import'lardan sonra aşağıdaki...
Defineli ise defineleri kapatman yeterli. Ayrıca introcreate.py dosyasında 5 slot ayarlanmıştır onu 4 yap.

Root klasörünü aç constinfo ve playersettignsmodule.py de wolfmen ve wolfwomen var enabledi disabled yap öyle dene introcreaten 5 karaktere göre ayarlanmıştır ordaki sayılarıda 4 karaktere göre ayarla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri