Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Lycan kaldırma yada devre dışı bırakma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan katasuno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 503

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lycan kaldırmak istiyorum fakat sadece client tarafından kaldırsam yeterli mi? Örneğin defineleri devredışı bırakmak yeterli oluyor mu yoksa game source tarafından da kaldırmalı mıyım? Kaldırmak için bir kaynak var mı, çok araştırdım fakat düzgün bir kaynak bulamadım. Hangisi sağlıklı olacaktır?

Çözüm
Ben şu şekilde sorunumu çözdüm dileyen tüm hepsini tek tek silebilir, dileyen de ufak bir devre dışı bırakma işlemiyle çözebilir, kullanılan client dosyalarına göre değişiklik gösterir. Tüm kodları tek tek silmekle yada düzenlemekle uğraşmak istemiyorsanız böyle yapabilirsiniz.

Örneğin benim dosyalarımda "ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER" olarak geçmekte, tek tek hepsini silmek yerine sunucu tarafında "service.h" içerisinden yorum satırına çevirin yada silin ve böylelikle sunucu tarafından devre dışı oluyor.
Oyun klasöründe de yani Root içerisinde "introcreate.py" dosyasının en başına "app.ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER = False" ekleyerek oyunda da devre dışı oluyor.

Eğer introcreate.py içerisinde "import app" yoksa import'lardan sonra aşağıdaki...
Root klasörünü aç constinfo ve playersettignsmodule.py de wolfmen ve wolfwomen var enabledi disabled yap öyle dene introcreaten 5 karaktere göre ayarlanmıştır ordaki sayılarıda 4 karaktere göre ayarla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri