Kuruluşlarından bu yana ezeli rakip ve dost olarak bilinen iki takım arasında yaşanan son maçtaki malum olay Sportmenlik dışı bir harekettir. Dünyaca ünlü bir teknik direktöre yakışmayacak hareketlerde bulunarak maç sonu Galatasaray teknik direktörü olan Okan Buruk'a Fiziksel saldırıda bulunarak Sportmenlik dışı bir hareket yapmıtır. TFF Bu davranışı cezasız bırakmaması gerekmektedir. Türkiye Bu Konuda Sessiz Kalmamalı ve Fenerbahçe Yönetim Camiası Galatasaray Taraftarları Yönetim ve Teknikdirekörü ve oyuncularından özür dileklerini belirtmeleri gerekiyor.
Trabzonspor'un olduğu bir karşılaşma olsaydı Türkiye gündeminde Trabzonspor terörist ilan edilirdi. Okan hocaya yapılan milli havamıza gölge düşürmüş çirkin bir harekettir. Aynı şekilde farklı bir hocaya yapılsaydı yine aynı tepkiyi gösterirdim.
Malesefki İlerleyen zamanda Nasıl cezalar alıcak göreceğiz Ama Adalet önemli olan bu görücezTrabzonspor'un olduğu bir karşılaşma olsaydı Türkiye gündeminde Trabzonspor terörist ilan edilirdi. Okan hocaya yapılan milli havamıza gölge düşürmüş çirkin bir harekettir. Aynı şekilde farklı bir hocaya yapılsaydı yine aynı tepkiyi gösterirdim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)