melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ Metin2 Game Library Hook and Game Function Address

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

bykatil199

www.bykatil199.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Konular
240
Çözüm
218
Online süresi
1mo 29d
Reaksiyon Skoru
984
Altın Konu
6
Başarım Puanı
256
MmoLira
11,947
DevLira
83
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

katil1991551097307.png

Merhaba arkadaşlar
Bugun sizlere yapmış olduğum .so projesi ile game nasıl hooklanır adı altında projesini gösterecem

ben deneme olarak oyuna hangi kullanıcı giriyorsa log kaydet işlemini yaptım

Not : adresleri kendi sunucunuza göre güncelleyin
Not: Proje dahada geliştirirlip svside gibi hile engelleme mekanizmaları yapılabilir

Kurulum;

[CODE title="anlatım"]freebsd9.2 source build vhd ile yapabilirsiniz;
önce /usr/src/bykatil199 diye klasor açın
ardından lib_hook.hpp ve login_hook.cpp içine atın
putty girip

cd /usr/game/src/bykatil199

ardından;

g++ -shared -fPIC -o login_hook.so login_hook.cpp

[/CODE]

Library Çalıştığı Video;

Game Pointer Adres Bulmak;

V2 Horse Bindiğinde Sistem Log Tutsun;

İndirme

TIKLA

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İnsanlara yardım etmek için oluşturulmuş bir paylaşım gibi görünüyor, ama içerik şu haliyle çok sınırlı kalmış. Hook atılan adress static bir adress(0x816f930) olduğu için sadece tek bir binary ile eşleşiyor ve referans binary ya da symbol table da paylaşılmamış. En azından pattern scanning gibi bir yöntem olsaydı, insanlar build alıp farklı binary’lerde test edip bir şeyler deneyebilirdi.
İnsanlara yardım etmek için oluşturulmuş bir paylaşım gibi görünüyor, ama içerik şu haliyle çok sınırlı kalmış. Hook atılan adress static bir adress(0x816f930) olduğu için sadece tek bir binary ile eşleşiyor ve referans binary ya da symbol table da paylaşılmamış. En azından pattern scanning gibi bir yöntem olsaydı, insanlar build alıp farklı binary’lerde test edip bir şeyler deneyebilirdi.

piyasada library projesi oluşturmak için hiçbir yardım vs yok

çok araştırmalarım neticesinde en azından nasıl yapıldığını veya adreslerin nasıl bulunduğunu bilsin istedim ve küçük bir örnek
yarınki güncellemede svside gibi get http formatı ile nasıl lisans sistemi yapılır veya svside gibi php üzerinden adresleri kopyalayıp ilgili ip adresinde çalışan library komıt gönderip ona göre çalışması için gerekli bir sistem yapıp paylaşacam
Eline sağlık dostum...

Paylaşım için teşekkürler, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri